Presseklip for Veteraner uge 02/2017

I den forløbne uge har Danmarks Veteraner fundet nedenstående nyheder på internettet, som vi mener kan have interesse for veteraner. Du kan læse artiklerne, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på linket i nyhedens overskrift.

Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle nyheder og vi garanterer heller ikke for nyhedernes indhold.

Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde kan kræve abonnement på pågældende nyhedsmedie.


Veteraners selvmord: Forskere rejser tvivl om positiv rapport fra Forsvaret

Kilde: ugebrevet A4, 10. januar 2017

Forsvaret fortalte i en rapport, at veteraner ikke har forhøjet risiko for selvmord. Men designet af undersøgelsen er problematisk, mener forskere.


Efter kritik af rapport om soldaters selvmord: Bekymret DF’er frygter skjult problem

Kilde: avisen.dk, 10. januar 2017

Kan vi ikke stole på forskningen, kan vi ikke levere den rette indsats for de hjemvendte soldater, siger Dansk Folkepartis forsvarsordfører.


Veterancentret svarer på kritik af selvmordsrapport

Kilde: Forsvarets Veterancenter, 10. januar 2017

Veterancentrets selvmordsrapport bliver i dag kritiseret i en artikel i Ugebrevet A4, hvor Forsvaret beskyldes for at løbe fra sit ansvar. Det er en kritik, som chefen for Veterancentret, oberst Jette Albinus, ikke er enig i.


Koordinator for socialt udsatte og veteraner

Kilde: Ringsted Kommune, 10. januar 2017

Ringsted Byråd har besluttet, at Ringsted Kommune skal have en koordinator for socialt udsatte og veteraner, der skal hjælpe borgere med særligt behov for vejledning i forbindelse med deres kontakt med kommunen. Koordinatoren skal bidrage til at sikre, at alle borgere oplever, at der er én indgang til kommunen.


Nyt veteranhjem på Fyn

Kilde: Dagens Byggeri, 10. januar 2017

UGENS PROJEKT – Projektet omfatter opførelse af nyt veteranhjem med plads til seks-otte personer.

Veteranhjemmet skal ligge i en selvstændig bygning i tilknytning til det eksisterende hjem, der også skal renoveres.


Billund vil hjælpe veteranerne bedre

Kilde: JydskeVestkysten, 11. januar 2017

Nu går arbejdet med en veteranpolitik i Billund Kommune i gang, selv om kommunen har under ti veteraner, der har brug for kommunal hjælp.


Meny Rønne støtter veteraner med ølsalg

Kilde: Netavisen Bornholm.nu, 12. januar 2017

Meny Rønne har modtaget den første sending af Veteran Pilsner fra Gundestrup Mejeri og Bryghus og støtter dermed købmandens hjertesag. Købmand Susanne Wridt fortæller, at det er en øl, der bliver brygget med henblik på at støtte Danmarks Veteraner.


Gratis psykoterapi til veteraner

Kilde: www.carl-mar.dk, 12. januar 2016

Gratis krop og psykoterapi for Krigs veteraner hos Carl-Mar Møller.
Næste gang  Søndag den  22 januar kl 18 til fredag.
Der er plads til nye. Du kan nøjes med at komme en aften til middag eller deltage en eller flere dage, som du har lyst.


 

Aktuelt

Skal du banke rust af både krop, motorcykel og køreteknik?

Så skal du være med til at banke rusten af motorcyklen og køreteknikken, når vi mødes i weekenden den 19. til 21. april, hvor vi holder weekend med socialt samvær og motorcykler i Aalborg. Vi mødes fredag d. 19. og bliver indkvarteret på Aalborg Kaserne fra kl. 16.00....

TILMELD DIG: NATO 75 år – Parade i Kastellet den 4. april

I år kan Danmark d. 4. april fejre 75 års medlemskab af NATO. I den anledning markerer Danmarks Veteraner traditionen tro NATO-dagen den 4. april med parade og medaljeoverrækkelse. Alle er velkommen til at deltage i hele arrangementet og den efterfølgende reception....

Indkaldelse til Danmarks Veteraners Repræsentantsskabsmøde

Danmarks Veteraner afholder Repræsentantskabsmøde den 27. april 2024 på Sports Hotel Vejen,  Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen. Mødet gennemføres med ankomst og registrering den 27. april fra kl. 09.00 – 09.45. Repræsentantskabsmødet gennemføres fra kl. 10.00 – 18.00,...

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....