Vandretur for kvindelige veteraner til Nordens sydligste vildmark 

Deltag i en 4-dags vandretur i et af de skønneske svenske naturområder.

Raslången og Halen sø ligger idyllisk blandt et utal af andre søer på grænsen mellem Skåne og Blekinge. Landskabet er meget anderledes end det vi kender i Danmark, og du får hurtigt følelsen af vildmark. Vores vandretur går rundt om Raslången og Halen, og har fokus på at nyde naturen og udsigterne.

(MAN BEHØVER IKKE VÆRE MEDLEM AF KVINDELIGE VETERANER)

Det er et fantastisk flot skov- og klipperigt område med få mennesker og stort set ingen asfaltveje. Så kom med og oplev den smukke natur, vildmark og meget, meget mere.

Etaperne er mellem 14-18 km. og vi går med fuld oppakning, egen forplejning og telt. Vi overnatter på smukke og primitive pladser, helt ud til de store skovsøer og altid med god mulighed for bål om aftenen. Vi bevæger og i et roligt tempo, med god tid til at nyde naturen og hvor alle kan følge med.

Praktisk information

Antal deltagere: Max 12 personer
Dato: Vandretur i Sydsverige: den 22. juni til den 25. juni (torsdag til søndag)
Tid: Vandreturen starter i Sverige torsdag om eftermiddagen og slutter ved frokosttid søndag, hvorefter der køres hjem.
Transport:  I god tid før selve turen holder vi et onlinemøde hvor vi blandt andet snakker transport og koordinering af fælles transport i biler, telthold, pakkeliste, forplejning og anden praktisk information.

Pakkeliste:

Deltagerne medbringer egen rygsæk, sovepose, liggeunderlag og tøj til turen. Veteranstøtten sørger for telte. Mere info om pakkelisten tilgår på onlinemødet.

Forplejning:

Veteranstøtten sørger for alle måltider under turen, men du medbringer dine egne snacks.

Tilmelding

Send en mail til (ferdinandsophie@gmail.com) hvor du kort skriver om dig selv og hvorfor du gerne vil med. Har du nogle praktiske spørgsmål om turen skal det sendes til samme mail.

Tilmeldingsfrist:
Senest søndag d. 21 maj.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...