Kollega rabat til dig, din familie og venner.

Verdensstjerne og Prinsens Musikkorps blæser Stærekassen omkuld.

 Har man blot en lille lyst til at høre lidt god musik, er der al mulig grund til at kigge forbi Stærekassen på Kgs. Nytorv fredag den 17. marts klokken 19.30. Den stemningsfulde sal lægger nemlig scene til en helt unik koncert med den norske stjernetrompetist Ole Edvard Antonsen og Prinsens Musikkorps.

Prinsens Musikkorps har fået lov at låne kollegaernes fra Livgardens hjemmebane, og musikkorpset ser frem til at servere messingmusik med masser af med saft og kraft, men også med ynde i den flotte sal.

Ole Edvard Antonsen har optrådt med en perlerække af verdens bedste symfoniorkestre, herunder New York Philharmonic, Berlin Philharmonic Orchestra samt London Symphony Orchestra. Han har tryllebundet publikum på de største jazz-klubber i Skandinavien. Han  er med andre ord en fantastisk musiker, der boltrer sig i vidt forskellige genrer.  Det er en af grundene til, at Prinsens Musikkorps og Ole Edvard Antonsen er et perfekt match. Prinsens Musikkorps er ligeledes kendt for sin store musikalske bredde. Der er derfor lagt op til musikalsk oplevelse udover det sædvanlig.

Rabatbilletter købes her – brug Billetkode ”FSV” og prisen er kr. 75,- : www.place2book.com/da/choose_seating_sales_workflow?seccode=f3200fa7b8