Presseklip for Veteraner, uge 24/2020

Presseklip indsamlet i ugen 8. – 14. juni 2020


Veterancafé i det grønne

Kilde: sn.dk, 9. juni 2020

Lørdag holdt Veteran Café Egedal generalforsamling. Den skulle oprindeligt foregået i slutningen af marts, men blev udskudt på grund af Covid-19, og den udskudte generalforsamling blev holdt i afholdt i Tennisskoven, hvor caféen havde lånt et shelter.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Foredrag ved tidligere legionær og Veteran Kent Hansen

Udgivet 10. juni 2020


Mission Update uge 24 – 2020

Udgivet 10. juni 2020


Informationscenteret i tilknytning til Monumentet for Danmarks Indsats efter 1948 åbner

Udgivet 13. juni 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 14. juni 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.