Presseklip for Veteraner, uge 26/2019

Presseklip indsamlet i ugen 24. – 30. juni 2019


Fredericia siger tak den 5. september

Kilde: DanmarkC.tv, 26. juni 2019

Igen i år vil Fredericia Byråd sige tak til veteraner fra Fredericia, der har været udsendt for Danmark af forsvaret, politiet, beredskabet og sundhedssektoren.


Forsvaret ignorerede alle røde lamper om Afghanistan-veteran forud for jalousidrab

Kilde: berlingske.dk, 29. juni 2019

En soldat sidder i øjeblikket varetægtsfængslet for et jalousidrab begået med en af Forsvarets pistoler. Det viser sig nu, at Forsvaret har modtaget gentagne advarsler om soldatens psykiske tilstand efter en udsendelse til Afghanistan, uden at det har hindret hans adgang til våben.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Skriv til kommunerne om flagdagen

Udgivet 27. juni 2019


Oplevelsesdag i Lego House Billund

Udgivet 28. juni 2019


Nyhedsbrev fra World Veterans Federation

Udgivet 29. juni 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.