Presseklip for Veteraner, uge 50/2019

Presseklip indsamlet i ugen 9. – 15. december 2019


Skal vi bruge flere penge på forsvar, bør de gå til veteraner og uddannelse af unge

Kilde: Information, 10. december 2019

Øger vi forsvarsbudgettet for at leve op til Trumps krav om to procent af BNP, bør vi investere pengene, så de kommer det omgivende samfund til gavn. For eksempel ved at oprette praktikpladser i forsvaret og hjælpe veteraner bedre, skriver Søren Valgreen Knudsen og Morten Ryom i dette debatindlæg.


Veteraner får kontant støtte efter jubilæum

Kilde: sn.dk, 14. december 2019

Som sidste led i afviklingen af foreningens 100 års jubilæum, kunne formanden for Køge og Omegns Garderforening med stolthed sammen med bestyrelsen overrække veterancafé Køge ved formand Thomas Buss Kristensen og veterancafé Greve/Solrød ved formand Tonny V. Nielsen hver en check på 2810 kroner. Dette er det indsamlede beløb efter foreningens 100 års jubilæum her i 2019.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Læg Veteranportalen som genvej på din smartphone og tablet

Udgivet 10. december 2019


Uddannelse som brandmand

Udgivet 11. december 2019


Mission Update nr. 49 – 2019

Udgivet 11. december 2019


Videoteket fungerer igen 

Udgivet 12. december 2019


Fra brændpunkt til beskæftigelse gentager successen

Udgivet 13. december 2019


Nyt nyhedsbrev fra Veterancentret

Udgivet 14.december 2019


Danmarks Veteraners Mindedag

Udgivet 15. december 2019


Arrangementer i næste uge

Udgivet 15. december 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....

Sensommertur på MC til Oksbøl

Danmarks Veteraners MC Touring inviterer veteraner og pårørende på mc til Sensommertur i Oksbøl Vi mødes i Oksbøllejren fredag d. 22. september 2023 ml. 15.00-16.30 hvor vi efter indkvartering bliver budt velkommen med kaffe og brød. Fredag aften kører vi ind til...