Stadig ledige pladser på turen til Normandiet

Lokalforening København har arrangeret en busrejse til

Normandiet
8 dage omhandlende Invasionskysten,
Ardenneroffensiven og Slaget om Arnhem

 Vi har forsøgt at skabe en tur til disse historiske egne i Frankrig, Belgien og Holland uden for meget turistgejl. Vi følger i fodsporet på de allierede tropper fra deres landgang på Normandiets gyldne sandstrande den 6. juni 1944 over til Bastogne i Belgien og videre op gennem skovene i Ardennerne for til sidst at ende i området omkring Arnhem. Det var de tyske troppers sidste forsøg på at bremse de allieredes fremrykning mod Tyskland med Ruhr og Berlin som hovedmål.

Rejsen foregår i moderne 4* turistbus med start i Helsinge og opsamling i Hillerød, Lyngby, København, Karlslunde, Ølby v/ Køge, Tappernøje, Farø, Højmølle Kro, Nykøbing F og Rødby Færge.

Der er 1 overnatning i Ruhrområdet, 3 nætter i Caen, 1 nat i Bastogne og 2 nætter ved Arnhem.

I rejsens pris er inkluderet de nævnte overnatninger med halvpension (aftens- og morgenmad), frokost 1, 2. og 8. dag, udflugt til Bayeux med besøg på museet med det berømte 70 m lange broderi, Caen Memorial/Fredsmuseet, invasionskysten fra øst til vest med besøg i 6. juni Museet i Arromanche. Ophold ved Pont du Hoc og et par krigskirkegårde. I Bastogne ser vi bl.a. det store monument og mindestenen for General Patton. Ophold i La Roche en Ardenne med det interessante krigsmuseum (entréen ikke inkluderet – pris 6,- €, som opkræves i bussen). Ved Arnhem ser vi bl.a. nedkastningsområderne ved Wolfheze, krigskirkegården i Oosterbeek og broen i Arnhem.

Turen køres i perioden 24. – 31. maj 2020

[ezcol_2fifth]Pris pr. person i delt dobbeltværelse[/ezcol_2fifth] [ezcol_1fifth]9.300,- kr.[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth] [/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth_end] [/ezcol_1fifth_end] [ezcol_2fifth]Tillæg for eneværelse (kun meget få)[/ezcol_2fifth] [ezcol_1fifth]2.700,- kr.[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth] [/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth_end] [/ezcol_1fifth_end] [ezcol_2fifth]Obligatorisk administrationsgebyr[/ezcol_2fifth] [ezcol_1fifth]89,- kr.[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth] [/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth_end] [/ezcol_1fifth_end] [ezcol_2fifth]Evt. afbestillingsforsikring[/ezcol_2fifth] [ezcol_1fifth]575,- kr.[/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth] [/ezcol_1fifth] [ezcol_1fifth_end] [/ezcol_1fifth_end]

Er du interesseret? Så bed om et program, der tilsendes elektronisk. Husk at skrive din egen mailadresse og eventuelt telefonnummer.

Du kan kontakte os på geertheide@mail.dk eller via SMS på telefon 2372 5872.

Du kan tilmelde dig turen på nedenstående formular