Arkiv

I arkivet kan du finde tidligere årgange af Danmarks Veteraners medlemsblad. Arkivet er næsten komplet med blade helt tilbage til 1969. Skulle du have et blad liggende som ikke er i arkivet, så er vi meget interesserede i at få dette digitaliseret og lagt op. Kontakt WEBMASTER, der vil finde en løsning på, hvorledes vi kan få en elektronisk kopi af dit blad. Du vil naturligvis få dit blad tilbage i samme stand som da vi modtog det til digitalisering.

Tryk på linket herunder for at gå til det blad du ønsker at se, på den side du  kommer til skal du vælge årgang og det aktuelle nummer.

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten er i øjeblikket ved at omlægge sine hjemmesider m.v. til ny server. Samtidig har vi fået adgang til egen server hvor bladene fremover vil være oplagt. Links til de enkelte blade fungerer ikke i øjeblikket. Du kan få adgang til bladarkivet på dette LINK

Omlægningen forventes tilendebragt april 2021, hvorefter et stort arbejde med at lave direkte links igen står foran døren. Takker for jeres forståelse.