Samtykke for medlemmer før 25. maj 2018

Samtykke fra medlemmer indmeldt før 25. maj 2018
Når du har udfyldt samtykkeerklæringen, så slut med at trykke på SEND.Der kan gå op til 10 sek. inden formularen er modtaget af serveren, så tryk kun en gang.

Samtykkeerklæring vedrørende brug af personlige oplysninger

Jeg giver hermed samtykke til, at Danmarks Veteraner må anvende de i forbindelse med indmeldelse i foreningen givne oplysninger til registrering af mig i foreningens medlemskartotek. Oplysningerne anvendes i henhold til Danmarks Veteraners Persondatapolitik, der kan læses på DENNE SIDE. Jeg er bekendt med, at jeg til enhver tid kan tilbagekalde mit samtykke.

Den registreredes rettigheder

Jeg må til hver en tid kontakte Danmarks Veteraner med forespørgsler om håndhævelse af følgende rettigheder:

  • Retten til indsigt: Jeg har ret til at få indsigt i mine personlige oplysninger, som den dataansvarlige behandler.
  • Retten til berigtigelse: Jeg har retten til at berigtige mine personlige oplysninger, som den dataansvarlige behandler.
  • Retten til at blive glemt/sletning: Jeg har retten til at få slettet mine personlige oplysninger, som den dataansvarlige behandler. 

  • Retten til dataportabilitet: Jeg har retten til at modtage mine oplysninger, som den dataansvarlige behandler, i et maskinlæsbart format.
  • Retten til begrænsning af behandlingen: Jeg har ret til at gøre indsigelser og sætte restriktioner for behandlingen af mine personlige oplysninger, som den dataansvarlige behandler. 


*
*
*
*
*