Blanketter – Afregningsskemaer – logo m.v.

Blanketter

Herunder findes de af Danmarks Veteraner autoriserede blanketter. Der findes fire forskellige blanketter til afregning af udgifter i fm. foreningsarbejdet. Alle afregningsblanketter findes i PDF-format og det kræver en pdf-reader at åbne disse.

Medlemmer af hovedbestyrelsen og ressourcepersoner afregnes efter lav takst ved årlig kørsel fra 1 – 3.000 km. og efter høj takst ved årlig kørsel fra 3.001 – 20.000 km. Ved kørsel over 20.000 km ændres ligningsreglerne, enkeltpersoner der overskrider 20.000 km. skal kontakte kassereren.

Der kan skrives direkte i blanketterne hvis du har en pdf-reader. Det er også muligt at skrive den tomme blanket ud, og udfylde den i hånden. To af afregningsblanketterne regner selv resultatet ud, hvis du bruger gratisprogrammet Adobe Reader, som du kan downloade HER. Andre pdf-readers kan godt udfylde blanketterne, men regner ikke rigtigt eller udregner overhovedet ikke noget!

Du bruger formularen bedst ved først at downloade denne, og gemme den på din PC for derefter at udfylde den. Når du er færdig med at udfylde, så print formularen ud til underskrift. Den underskrevne formular kan du skanne sammen med de tilhørende bilag og sende til den underskriftsansvarlige. Hvis du ikke har skanner, er du nødt til at bruge almindelig post.

Afregningsblanketter

Øvrige blanketter

Brevpapir
(Hent skabelon her på siden og gem dem på din egen PC!, herefter kan du bruge den, fra din egen PC)

Logoer

Danmarks Veteraners mærker

Veteranstøttens mærker

FN-museets mærker

Veteranmærke

Indmeldelse

Opsætning af mailkonto

Opret din @danmarksveteraner.dk mailadresse i outlook

Adgangskode fås ved henvendelse til webmaster