Indmeldelse

Tak fordi du vil være medlem af vores forening. Du kan indmelde dig på én af følgende tre måder:

Du kan indmelde dig i foreningen således:

  • Du kan gøre det elektronisk og udfylde skema længere nede på denne side og trykke på ”send”. Herefter har du tilmeldt dig foreningen.
  • Hvis du er mere til brug af almindelig “snail mail” (Post Nord), kan du udfylde formularen på dette LINK og send den med almindelig post til vores kartoteksfører.
  • Hvis du ikke ønsker at bruge en af ovenstående tilmeldingsmetoder, så kan du også kontakte vores kartoteksfører, der vil være behjælpelig.

Kartoteksfører
Mads Tonsgaard
Faarupparken 1
7900 Nykøbing Mors
Telefon: 31 11 17 89
Mail: kartotek@danmarksveteraner.dk

Det første kalenderår som nyt medlem er i øjeblikket gratis!

Hvis du har et ønske om medlemskab i en specifik lokalforening så udfyld dette punkt, ellers vælger vi den lokalforening, som geografisk er den nærmeste for dig og tilknytter dig denne. Du kan altid ændre dette senere.

Du vil efterfølgende modtage velkomstbrev fra landsforeningen og fra den lokalforening du er blevet medlem af.

Velkommen vi ses.


(Felter med * skal udfyldes)

Praktiske oplysninger

Årskontingentet udgør i øjeblikket kun 380,00 kr.

Kontingentet indkræves af landsforeningen. Landsforeningen overfører 110,00 kr. af dette beløb til lokalforeningen, som medlemmet tilhører. Lokalforeningen anvender det overførte kontingent til videre medlemsudvikling, arrangementer m.m. lokalt.

Betaling sker ved overførsel til landsforeningens bankkonto Registreringsnummer 4716 Kontonummer 4731523649. Landsforeningen vil gerne have, at man tilmelder fremtidige kontingentbetalinger til PBS. Dette sparer os for en masse manuelt og frivilligt foreningsarbejdskraft.

PBS-nummer: 04248783 – Deb.Gr.Nr.: 00001 – Kundenummer = Medlemsnummer

Tilmelding til PBS er noget, som man selv skal sørge for. Denne ”manøvre” kan landsforening ikke selv foranledige – det SKAL gøres af dig – i dit pengeinstitut/netbank. På forhånd tak for hjælpen.

Som medlem modtager du medlemsbladet ”BARETTEN”, der udgives seks (6) gange årligt.

Du kan se nærmere om lokalforeningerne på linket.

Ønsker man medlemskab af Danmarks Veteraner, samtidig med ansøgning om Fredsprismedaljen (FPM), betaler du det samlede beløb til FPM (forklaring til dette er anført på selve ansøgningsskemaet til FPM). Så er det ikke nødvendigt at lave en indmeldelse til Danmarks Veteraner også! Dette foregår automatisk via FPM.

Opstår der spørgsmål, der ikke er besvaret med ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte vores kartoteksfører.

Modtag en mail når der er nyheder på hjemmesiden! Du kan gøre det øverst i højre kolonne på dette LINK.