Bliv medlem

DET ÅR DU MELDER DIG IND ER GRATIS

Derfor skal du blive medlem af

Danmarks Veteraner

Danmarks Veteraner er Danmarks største veteranorganisation med en lang række foreninger under sig. Der er næsten lokalforeninger for enhver – og savner du en lokalforening, der kan samle veteraner om din og andres fælles interesse (udover at være veteran), så må du endelig tage kontakt. Lige nu arbejder vi på at etablere en lokalforening i Spanien og en i Thailand for herboende danske veteraner.

Udover at få mulighed for at dyrke både din interesse og holde fast i veteranfællesskabet, så afholder Danmarks Veteraner årligt en lang række arrangementer samt arbejder politisk for at styrke anerkendelsen og indsatsen for Danmarks mange tidligere udsendte.

Derudover kan du som medlem af Danmarks Veteraner vælge at få tilsendt medlemsmagasinet, der udkommer fire – fem gange årligt.

Du kan frit vælge, hvilken forening under Danmarks Veteraner, du ønsker at være medlem af. 

Det kalenderår, du melder dig ind, er gratis. 

Alle veteraner uanset uniformsfarve kan melde sig ind i foreningen. Er du ikke veteran, men vil gerne støtte foreningen, kan du vælge at blive støttemedlem (dog uden stemmeret).

Årskontingentet er i 2023 380 kr. Beløbet opkræves af landsforeningen en gang årligt. 

Kontingentet går bl.a. til: 

    • 110 kr. ryger retur til  den forening, du vælger at blive medlem af
    • Medlemsmagasin, herunder omkostninger til layout og opsætning
    • Støtte til gensynstræf, veteranstævner, parader, møder, km-penge til frivillige m.m.

Du modtager en kontingentopkrævning primo kalenderåret efter, du har meldt dig ind. 

Har du spørgsmål til dit medlemsskab eller praktiske forhold omkring opkrævning og tilmelding, bedes du kontakte kartoteksfører Mads Tonsgaard på telefon 31 11 17 89 eller kartotek@danmarksveteraner.dk