Tilbud til veteraner

19. december 2016 lagde Danmarks Veteraner et kort ud på hjemmesiden, der viste alle de permanente tilbud til veteraner, som Danmarks Veteraner havde kendskab til. Efterfølgende, 5. januar 2017, har Forsvarets Veterancenter lavet et tilsvarende kort.

Danmarks Veteraner vil ikke konkurrere med Forsvarets Veterancenter om at få flest mulige tilbud på kortet. Vi vil i stedet samarbejde med Forsvarets Veterancenter og herved gøre kortet bedst muligt til gavn for alle veteraner. Nedenfor er det derfor kortet fra Forsvarets Veterancenter der vises. Dette betyder også, at det for fremtiden er Forsvarets Veterancenter der står for opdatering og vedligeholdelse.

For at komme med på oversigten skal du sende en mail til: vetc-myn@mil.dk med foreningens navn, adresse,  evt. internetadresse.

Sådan bruger du kortet!

Kortets størrelse
Kortet kan virke lidt småt afhængig af om du ser det på en pc, en tablet eller en smartphone. Du kan udvide kortet ved at klikke på ikonet i øverste højre hjørne.

Du kan også zoome ind på dit lokalområde ved fx at bruge +/- tegnene i nederste venstre hjørne.  og så flytte kortet.

Valg af informationer
Ovenpå basiskortet er der lagt forskellige lag. Når du åbner kortet er alle lag vist, dette kan virke uoverskueligt. Heldigvis kan du filtrere i lagene, så lige netop de lag. med de informationer som du har brug for, vises. Det gør du ved at klikke på ikonet i øverste venstre hjørne. Nu kan du se alle de lag som er lagt på basiskortet.

Valg af lag foregår ved at klikke på ”fluebenet” i de røde felter, herved kan du til-/fravælge informationer.