Costa Del Sol

Lokalforening

Om Costa Del Sol

STEP IN Bar & Grill
C/ Lamo de Espinosa, Edificio PYR, nummer 10, lokale 24, Fuengirola

Der vil altid være mindst en veteran tilstede på adressen. Undtagen mandag, som pt. er lukkedag. 

Velkommen til Veterancaféen på Costa del Sol! Vi er en gruppe på 10-12 veteraner, hvor flertallet af os kommer fra militærets grønne område. Vi har valgt at bo her nede året rundt, og der er også en del af os, der har ferieboliger i området.

 

Vi mødes hver måned, den første tirsdag kl. 15:00 til cirka 17:00-18:00 på STEP IN Bar & Grill. Her er STEP IN værter og byder på kaffe og kage til vores medlemmer.

 

Vores møder er præget af gode røverhistorier, som vi alle kan nikke genkendende til. Vi deler erfaringer og minder fra vores tjeneste, og det er en vigtig del af vores fællesskab. Udover det hjælper vi også hinanden med hverdagens udfordringer. Vores netværk hernede er unikt, fordi vi er der for hinanden, uanset om det er gode eller dårlige tider. B.I.A (Brotherhood In Arms).

Vi ønsker at understrege, at alle veteraner, der er på ferie hernede, er velkomne til at kigge forbi. Hvis du står over for et problem, vil vi forsøge at hjælpe dig på rette vej. Dette gælder også for pårørende, støttepersoner. Servicehunde er velkommen

 

Følg lokalforeningen på Facebook

Kontaktperson og formand:
Henning Faber
Tlf.: +34 711 015 050
eller +45 20 22 14 59

e-mail: henningfaber64@gmail.com

 

Kasserer: Bent Bruhn
Mobil: +34 652 779 364

Alle lokalforeninger