Repræsentantskabsmøde (Udskudt ny indkaldelse vil blive udsendt)

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 24/04/2021
10:00 - 20:30

Kategori


Regeringen og partiernes (-) aftale om plan for genåbning af samfundet i Danmark giver ikke mulighed for at afholde Repræsentantskabsmødet som planlagt den 24. april 2021.

På denne baggrund har Hovedbestyrelsen besluttet at udsætte Repræsentantskabsmødet 2021 på ubestemt tid, men genindkalde til mødet, så snart deltagerbegrænsningen er løftet tilstrækkeligt. Mødet planlægges fortsat gennemført som et endags møde og med program som nævnt i medlemsbladet ”Danmarks Veteraner” nr. 1/2021, s. 14.

Allerede foretagne tilmeldinger annulleres”

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.