Veterantræf 2020-1 (Gennemføres ikke)

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 11/09/2020 - 12/09/2020
00:00

Lokation
Gardehusarkasernen

Kategori


Tilmeldte vil blive kontaktet af ansvarlig for gennemførelse
Danmarks Veteraner inviterer alle Veteraner til Veterantræf, den 11. – 12. september 2020 (Aflyst)

Det traditionelle Veterantræf starter atter i år med et gensynstræf, den 11. september. D.v.s. at alle veteraner fra alle værn af Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen, Politiet, Civile myndigheder m.fl., uanset om de er jubilarer eller ej, – inviteres til at deltage og mødes med kammerater, kollegaer fra dengang, de var udsendt til en mission et eller andet sted i verden.

Veterantræf for jubilarer og ikke jubilarer, den 12. september er åbent for alle ovennævnte veteraner og vil atter i år blive fejret sammen med Gardehusarregiments Åbent Hus, Danske Gardehusarforeninger og Sjællandske Livregiments Soldaterforeninger på Gardehusarkasernen i Slagelse.
Du behøver ikke være medlem af Danmarks Veteraner for at deltage, det vigtigste er, at du deltager.

Jubilarer fra alle missioner med jubilæum 5, 10,15…50, 55 eller 60 år, vil naturligt nok blive hædret med ekstra opmærksomhed. Alle veteraner, hvis udsendelse startede med årstal sluttende med 5 og 0 f.eks.1975 (45 års jubilar) eller 2000 (20 års jubilar)

Veterantræf arrangeres af Danmarks Veteraners Hovedbestyrelse i samarbejde Danske Gardehusarforeninger og Sjællandske Livregiments Soldaterforening samt Lokalforening Næstved og Omegn og Gardehusarregimentet.

Program

Hent program som PDF og print

Praktiske informationer:
Tilmelding til Veterantræf, Parade og frokost samt betaling:
Du kan tilmelde dig Veterantræf og parade samt frokost på tilmeldingsskemaet nederst på siden og betale via bankoverførsel til:
REGNR: 4716 KONTONR: 4731 523 649

Veteran- og gensynstræf, den 11. september:
Aftensmad kr.110 m/ 1 øl/vand, indkvartering kr. 70, evt. morgenmad kr. 70 i alt kr. 250
Ring og spørg 23 25 67 42 om der er kvarter til rådighed, inden du sætter kryds ved indkvartering på tilmeldingsskemaet. (Indkvarteringskapaciteten er begrænset på Gardehusarkasernen).

Veterantræf samt jubilarparade, den 12. september:
Veterantræf- og jubilarstævnet, den 12. september koster for parade og frokost samt Veteranmærke (reversudgave) kr. 135,00 .
Sidste frist for tilmelding er den 16. august 2020.

Transport og parkering:
Du kan tage toget til Slagelse Banegård, her vil du, den 12. september (og kun den 12. september) blive afhentet af militære busser og kørt til Gardehusarkasernen.

Du kan også vælge egen transport, GPS-adressen er: Charlottedal Allé 4, 4200 Slagelse. Parkering KFUM’s Soldaterhjem, Charlottedal Allé 1. Med offentlig bustransport skal du til: Gardehusarkasernen.

Aftensmad, den 11. september:
Dansk bøf med løg, kartofler, sauce og rødbeder og 1 øl/vand

Frokost, den 12. september:
Sild, Bøf Stroganoff med kartoffelmos, øl/vand samt kaffe/te

Påklædning:
Du anlægger om muligt din/dine medaljer (store medaljer) på venstre side af brystet (over hjertet) samt din missionsbaret og evt. andet udstyr fra dengang du var udsendt, det vil blive værdsat som et festligt indslag.

FN-Museet:
FN-Museet vil være tilstede på Gardehusarkasernen, den 12. september med en særudstilling om Dansk international indsats samt en salgsbod, hvor du bl. a. kan købe ”særligt udstyr”, baretter, UN-mærke, Veteranmærke i baretudgave, T-shirts, poloshirts, jakker – alle med logo – samt meget andet. Ønsker du at bestille/købe ”særligt blåt udstyr” m.m. forud for den 12. september kan dette gøres via FN-Museets hjemmeside www.fnmuseet.dk, hvor du kan se hele udvalget samt få indblik i FN-Museets virke.
T-shirts med jubilarlogo 2020, skal bestilles og betales forud via Veteranshoppen e-mail: salg@fnmuseet.dk og leveres derefter den 12. september fra FN-Museets bod.

Ønske om indkvartering på Gardehusarkasernen:
Indkvarteringskapaciteten på Gardehusarkasernen er begrænset. Ring 23 25 67 42 og spørg om der er kvarter til rådighed, inden du sætter kryds ved indkvartering på tilmeldingsskemaet.

Spørgsmål kan rettes til:
Carl Åkerlund; Tlf.nr. 23 25 67 42; E-mail: caa@danmarksveteraner.dk

På gensyn på Gardehusarkasernen, den 11. og 12. september 2020

NIELS HARTVIG ANDERSEN
Landsformand Danmarks Veteraner

 

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....