Veterantræf 2020-2 (Aflyst)

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 18/09/2020 - 20/09/2020
16:00

Lokation
Dragonkasernen

Kategori


Danmarks Veteraners Hovedbestyrelse skal beklage at måtte aflyse Veterantræf planlagt afholdt 19. september 2020 på Dragonkasernen, Holstebro.

Chefen for Jydske Dragonregiment har i et brev til Danmarks Veteraner meddelt, at regimentet på grund af de gældende COVID-19 restriktioner ikke kan give tilladelse til afholdelse af stævne og parade på kasernen. Endvidere har Forsvarsministeriets Etablissementsstyrelse disponeret de reserverede lokaler og indkvartering til anden side, uden videre begrundelse. Slutteligt er muligheden for at arrangere fællesspisning på kasernen ikke til stede, idet kantinen holdes lukket om lørdagen, og kasernens gymnastiksal er designeret som COVID-19 karantænefacilitet.

Der er ikke muligt at afholde Veteranstævnet på andre af Forsvarets etablissementer.

Lokalforeningerne anmodes om at orientere sine medlemmer om aflysningen samt oplyse dem, at indbetalte deltagergebyr vil blive refunderet.

Orientering om aflysningen vil blive lagt op på Danmarks Veteraners hjemmeside.

Danmarks Veteraner planlægger at afholde Veterantræf i september 2021 på Gardehusarkasernen, Slagelse.

Danmarks Veteraner inviterer alle Veteraner til Veterantræf, den 18. – 20. september 2020

Det traditionelle Veterantræf starter atter i år med et gensynstræf, den 18. september. D.v.s. at alle veteraner fra alle værn af Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen, Politiet, Civile myndigheder m.fl., uanset om de er jubilarer eller ej, – inviteres til at deltage og mødes med kammerater, kollegaer fra dengang, de var udsendt til en mission et eller andet sted i verden.

Veterantræf den 19. september er åbent for alle ovennævnte veteraner.
Du behøver ikke være medlem af Danmarks Veteraner for at deltage, det vigtigste er, at du deltager.

Jubilarer fra alle missioner med jubilæum 5, 10,15…50, 55 eller 60 år, vil naturligt nok blive hædret med ekstra opmærksomhed. Alle veteraner, hvis udsendelse startede med årstal sluttende med 5 og 0 f.eks.1975 (45 års jubilar) eller 2000 (20 års jubilar).

Veterantræf arrangeres af Danmarks Veteraners Hovedbestyrelse i samarbejde med Dragonregimentet.

Program 2

Hent program som PDF og print

Praktiske informationer:
Tilmelding til Veterantræf, Parade og frokost samt betaling:
Du kan tilmelde dig Veterantræf og parade samt frokost på tilmeldingsskemaet nederst på siden og betale via bankoverførsel til:
REGNR: 4716 KONTONR: 4731 523 649

Veteran- og gensynstræf, den 18. september:
Aftensmad kr.110 m/ 1 øl/vand, indkvartering kr. 70, evt. morgenmad kr. 50 i alt kr. 230.
Ring og spørg 23 25 67 42 om der er kvarter til rådighed, inden du sætter kryds ved indkvartering på tilmeldingsskemaet. (Indkvarteringskapaciteten er begrænset på Dragonkasernen).

Veterantræf samt jubilarparade, den 19. september:
Veterantræf- og jubilarstævnet, den 19. september koster for parade og frokost samt Veteranmærke (reversudgave) kr. 135,00 .
Sidste frist for tilmelding er den 20. august 2020.

Transport og parkering:
Du kan tage toget til Holstebro Banegård, her vil du, den 19. september (og kun den 19. september) blive afhentet af militære busser og kørt til Dragonkasernen.

Du kan også vælge egen transport, GPS-adressen er: Dragonkasernen 1, 7500 Holstebro. Parkering følg parkeringsvagternes anvisning. Med offentlig bustransport skal du til: Dragonkasernen.

Aftensmad, den 18. september:
Biksemad med spejlæg og rødbeder inkl. 1 øl/vand.

Frokost, den 19. september:
Flæskesteg m/kartofler, skysauce og rødkål, 1 øl/vand samt kaffe/te

Påklædning:
Du anlægger om muligt din/dine medaljer (store medaljer) på venstre side af brystet (over hjertet) samt din missionsbaret og evt. andet udstyr fra dengang du var udsendt, det vil blive værdsat som et festligt indslag.

FN-Museet:
FN-Museet vil være tilstede på Dragonkasernen, den 19. september med en særudstilling om Dansk international indsats samt en salgsbod, hvor du bl. a. kan købe ”særligt udstyr”, baretter, UN-mærke, Veteranmærke i baretudgave, T-shirts, poloshirts, jakker – alle med logo – samt meget andet. Ønsker du at bestille/købe ”særligt blåt udstyr” m.m. forud for den 19. september kan dette gøres via FN-Museets hjemmeside www.fnmuseet.dk, hvor du kan se hele udvalget samt få indblik i FN-Museets virke.
T-shirts med jubilarlogo 2020, skal bestilles og betales forud via Veteranshoppen e-mail: salg@fnmuseet.dk og leveres derefter den 19. september fra FN-Museets bod.

Ønske om indkvartering på Dragonkasernen:
Indkvarteringskapaciteten på Dragonkasernen er begrænset. Ring 23 25 67 42 og spørg om der er kvarter til rådighed, inden du sætter kryds ved indkvartering på tilmeldingsskemaet.

Spørgsmål kan rettes til:
Carl Åkerlund; Tlf.nr. 23 25 67 42; E-mail: caa@danmarksveteraner.dk

På gensyn på Dragonkasernen, den 18. og 19. september 2020

NIELS HARTVIG ANDERSEN
Landsformand Danmarks Veteraner

 

Aktuelt

Veteranstøttens VETCAMP 2024

Veteranstøtten gentager succesen med VETCAMP på Lanzarote i et samarbejde med KrogagerFonden og Club La Santa. VETCAMP 2024 gennemføres på Lanzarote i perioden 15. – 22. NOV 2024. VETCAMP 2024 giver dig en unik mulighed for at komme i gang igen gennem en lang række...

Fribilletter til Opera Hedeland

Så er det nu, der kan bestilles billetter til årets forestilling i Opera Hedeland. Billetterne er til 9. august 2024 og kun 9. august 2024 Billetterne fordeles efter ”først til mølle princippet”, så udfyld formularen nederst på siden og tryk på SEND. Efterfølgende vil...

Veterankommando til Flagdag d. 5. september i København

Kære veteran Den 5. september fejrer Danmark vores udsendte med markeringer nationalt og lokalt i kommunerne. Du har som tidligere udsendt mulighed for at deltage i den nationale markering i København ved at indgå i Danmarks Veteraners særlige veterankommando. Hvis du...