Faneborg for H.M. Dronningens 50 års regeringsjubilæum

Alle gode gange tre – lykkedes det lørdag at gennemføre faneborg for Majestæten, da hun kørte gennem Københavns gader.

Koordineret af Formanden og godt støtte af hoved bestyrelsesmedlem Henning – mødtes vi ved Holmens Kirke – hvor vi i vanlig kyndig stil blev forberedt af Thorkild.
 
Deltagelse af adskillige lokalafdelinger var Danmarks Veteraner godt repræsenteret ved markeringen af H.M. Dronningens 50-års Regeringsjubilæum.
 
Dronningen blev eskorteret af Gardehusarregimentets Hesteskadron i Christian 9.’s Guldbryllupskaret fra Amalienborg til Københavns Rådhus.
 
Vi stod klar hele vejen langs Kongens Nytorv med faner fra Danmarks Veteraner, De Danske Garderforeningenr, soldaterbrødre og soldaternes landsforeninger, marineforening mm.
Fantastisk fremmøde her, hvor det endelig lykkedes – den 3 gang.
 
Dejlig, at alle faner blev båret med stolthed og HMD fejret af alle langs ruten.
Se alle billederne ved at klikke på billedet længere oppe i teksten.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.

Presseklip for Veteraner, uge 18/2022

Presseklip indsamlet i ugen 2. - 8. maj 2022 Dine muligheder for at ansætte veteraner Kilde: csr.dk, 2. maj 2022 Mangler din virksomhed arbejdskraft? Måske er en veteran din næste medarbejder? På dette webinar får du viden om dine muligheder for at tiltrække og...