Presseklip for Veteraner uge 13/2022

Presseklip indsamlet i ugen 28. marts – 3. april 2022

Veteran føler sig ikke hørt

Kilde: sn.dk, 30. marts 2022

For afghanistanveteran Bjarke Rask har det været én lang kamp, at få Næstved Kommune til at forstå hans sag, som blev startet i en anden kommune.


DIF samler skadede veteraner til historisk skydestævne

Kilde: dif.dk

Kom til skydestævne for Sjællands skadede krigsveteraner med deltagelse af Slagelse Kommunes borgmester og viceborgmester samt formand i Danmarks Idrætsforbund, Hans Natorp.


Veteranhuset Randers officielt indviet

Kilde: randers.dk, 29. marts 2022

Randers Kommune er en af landets førende veterankommuner, og nu har kommunen også fået et veteranhus. Veteranhuset, som skal bruges til receptioner, foredrag og andre arrangementer for tidligere udsendte og deres pårørende, blev indviet med en festlig reception fredag 25. marts 2022.


Havde brug for at komme over i et andet spor for at bevare fremdriften

Kilde: velkommenhjem.net, 31. marts 2022

Frederik Gregers Ratzow var nået til erkendelsen af, at det var tid at forlade Forsvaret efter 22 år og 4 udsendelser til Afghanistan og en udstationering til Grønland, og starte en civil karriere. Men han anede ikke hvordan og var bange for at ende i et forkert job. I VELKOMMEN HJEM fik han inspiration, sparring og masser af hjælp blandt andet fra mentor Per Hessen-Schmidt, directør i Novo Nordisk.


Danske soldater blev ført bag lyset i Afghanistan, afslører lokal i ny TV 2-dokumentar

Kilde: tv2.dk, 31. marts 2022

Lokale afghanere fortæller, at de udgav sig for at være bønder, der samarbejdede med danskerne. I virkeligheden var de en del af fjenden.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge

Tryk på linket herover.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Kanotur med Friluftsudvalget

Veteranstøtten inviterer igen veteraner med på kanotur. Det er muligt at tage sin kæreste eller ægtefælle og børn med på turen. Det er også muligt for veteraner at tage sine forældre med i stedet for - og det er også helt ok bare at tilmelde sig selv. Tag med på...

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...