Presseklip for Veteraner uge 13/2022

Presseklip indsamlet i ugen 28. marts – 3. april 2022

Veteran føler sig ikke hørt

Kilde: sn.dk, 30. marts 2022

For afghanistanveteran Bjarke Rask har det været én lang kamp, at få Næstved Kommune til at forstå hans sag, som blev startet i en anden kommune.


DIF samler skadede veteraner til historisk skydestævne

Kilde: dif.dk

Kom til skydestævne for Sjællands skadede krigsveteraner med deltagelse af Slagelse Kommunes borgmester og viceborgmester samt formand i Danmarks Idrætsforbund, Hans Natorp.


Veteranhuset Randers officielt indviet

Kilde: randers.dk, 29. marts 2022

Randers Kommune er en af landets førende veterankommuner, og nu har kommunen også fået et veteranhus. Veteranhuset, som skal bruges til receptioner, foredrag og andre arrangementer for tidligere udsendte og deres pårørende, blev indviet med en festlig reception fredag 25. marts 2022.


Havde brug for at komme over i et andet spor for at bevare fremdriften

Kilde: velkommenhjem.net, 31. marts 2022

Frederik Gregers Ratzow var nået til erkendelsen af, at det var tid at forlade Forsvaret efter 22 år og 4 udsendelser til Afghanistan og en udstationering til Grønland, og starte en civil karriere. Men han anede ikke hvordan og var bange for at ende i et forkert job. I VELKOMMEN HJEM fik han inspiration, sparring og masser af hjælp blandt andet fra mentor Per Hessen-Schmidt, directør i Novo Nordisk.


Danske soldater blev ført bag lyset i Afghanistan, afslører lokal i ny TV 2-dokumentar

Kilde: tv2.dk, 31. marts 2022

Lokale afghanere fortæller, at de udgav sig for at være bønder, der samarbejdede med danskerne. I virkeligheden var de en del af fjenden.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge

Tryk på linket herover.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...