Presseklip for Veteraner, uge 14/2022

Presseklip indsamlet i ugen 4. – 10. april 2022

Viden om veteraner 2022 – En verden under forandring

Kilde: veterancentret.dk

På Viden om veteraner 2022 vil vi stille skarpt på udviklingen i det internationale missionsbillede og tendenser i det øvrige samfund, samt hvad det betyder for veteranindsatsen.

Kongressen afholdes
Onsdag den 11. maj kl. 10.00 – 19.00 på Ringsted Kongrescenter.


Skadede veteraner kom, skød og sejrede

Kilde: slagelse.info, 4. april 2022

Soldaterveteraner fra Slagelse, Høje Taastrup og Maribo konkurrerede i skydestævne, hvor det sociale fællesskab ramte plet. Det oplyser Danmarks Idrætsforbund (DIF, red.) i en pressemeddelelse.


Salling Group kåret som Årets Veteranvirksomhed

Kilde: danskerhverv.dk, 4. april 2022

Prisen som Årets Veteranvirksomhed 2021 går til Salling Group for at have ydet en ekstraordinær indsats for Danmarks veteraner gennem flere år.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge

Tryk på linket herover.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Veteranstøttens VETCAMP 2024

Veteranstøtten gentager succesen med VETCAMP på Lanzarote i et samarbejde med KrogagerFonden og Club La Santa. VETCAMP 2024 gennemføres på Lanzarote i perioden 15. – 22. NOV 2024. VETCAMP 2024 giver dig en unik mulighed for at komme i gang igen gennem en lang række...

Fribilletter til Opera Hedeland

Så er det nu, der kan bestilles billetter til årets forestilling i Opera Hedeland. Billetterne er til 9. august 2024 og kun 9. august 2024 Billetterne fordeles efter ”først til mølle princippet”, så udfyld formularen nederst på siden og tryk på SEND. Efterfølgende vil...

Veterankommando til Flagdag d. 5. september i København

Kære veteran Den 5. september fejrer Danmark vores udsendte med markeringer nationalt og lokalt i kommunerne. Du har som tidligere udsendt mulighed for at deltage i den nationale markering i København ved at indgå i Danmarks Veteraners særlige veterankommando. Hvis du...