Presseklip for Veteraner, uge 17/2022

Presseklip indsamlet i ugen 25. april – 1. maj 2022

Aldrig set før i “Luksusfælden”: Kan blive gældfri med det samme

Kilde: seoghoer.dk, 26. april 2022

Eksperterne er taget en tur til solskinsøen i det sidste afsnit af sæson 28 af “Luksusfælden”. Her besøger de den førtidspensionerede veteran Martin i Rønne.
Han elsker naturen og har det seneste år brugt svimlende 114.000 kroner på outdoorgrej. Derudover har han sin egen grund, hvor han har bygget en shelterplads, hvor han afstresser, når hans ptsd bliver for voldsom.


Samarbejdet om veteraner styrkes i Fredericia

Kilde: veterancentret.dk, 27. april 2022

Som garnisonsby har Forsvaret i mange årtier haft en særlig og stor betydning i Fredericia. Samarbejdet med garnisonen kan føres helt tilbage til år 1650, hvor byen blev grundlagt som fæstningsby. Derfor har der altid været et stort fokus på veteranerne i kommunen på grund af det tætte samarbejde mellem Fredericia Kommune, Føringsstøtteregimentet og Veterancentret. Nu bliver veteranindsatsen i Fredericia Kommune styrket yderligere via en samarbejdsaftale med Veterancentret.


Hvad har Putin gang i? Foredrag for veteraner, pårørende og interesserede

Kilde: kulturnat.dk, 28. april 2022

Foredraget handler, om hvordan Putin ser verden, hans fortællinger og hvad hans sikkerhedspolitiske mål kan være. Foredragsholder Maria Gullestrup, cand. scient. pol. og udsendt ved EUs monitoreringsmission i Georgien 2019-2021.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge

Tryk på linket herover.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...