Presseklip for Veteraner, uge 18/2022

Presseklip indsamlet i ugen 2. – 8. maj 2022

Dine muligheder for at ansætte veteraner

Kilde: csr.dk, 2. maj 2022

Mangler din virksomhed arbejdskraft? Måske er en veteran din næste medarbejder? På dette webinar får du viden om dine muligheder for at tiltrække og ansætte veteraner. Du kan også høre om andre virksomheders erfaringer med veteraner.


Partnerdirektør i Codan samler penge ind til veteraner og en bygning til dronningen

Kilde: finanswatch.dk, 3. maj 2022

Morten Klitvad, som er partnerdirektør i Codan Erhverv, bruger en del af sin fritid på at samle penge ind til blandt andet at hjælpe tidligere udsendte soldater i regi af et gardernetværk. Senest har han været med til at samle et millionbeløb ind til en ny bygning til Marselisborg Slot.


Frederikshavn Kommune får anerkendelse for samarbejde med Forsvaret

Kilde: nb-kommune.dk, 3. maj 2022

Hos Frederikshavn Kommune gives der plads til, at ansatte har mulighed for at tage væk fra deres daglige job, og trække i uniformen. Det får rosende ord med sig fra organisationen InterForce, der står for samarbejde mellem Forsvaret og virksomheder.


Krigsveteraner må vente: Bøvl med at få aftaler i hus

Kilde: fyens.dk, 3. maj 2022

Jordløse: – Vi er to og en halv måned bagefter.
Ordene kommer fra Den Sociale Udviklingsfonds (SUF) direktør Michael Hansen som svar på, hvordan det står til med at opføre det kommende veteranhjem på Bremerholmsgyden i Jordløse.


Deltag i virtuel Viden om veteraner

Kilde: veterancentret.dk, 4. maj 2022

Du kan streame Veterancentrets konference Viden om veteraner onsdag den 11. maj.


UNder den blå hjelm

Kilde: veteranervedfjorden.

Et foredrag af en Balkan veteran.
Dette er et gratis tilbud til skoler, foreninger, klubber eller andre der kunne være interesseret i hvad udsendelserne har gjort ved ham, og hvad han har gjort for at få et ordenligt liv med PTSD som følgesvend resten af livet.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge

Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....