Presseklip for Veteraner, uge 1/2022

Presseklip indsamlet i ugen 3. – 9. januar 2022

Mentor blev engang kasseret af Forsvaret to gange, men i dag får han topkarakterer af sin soldaterveteran!

Kilde: Velkommen Hjem, udgivet 8. januar 2021

Det er med stor respekt for de danske soldater og Forsvarets uddannelser, at mentor Anders Gooseman Hove, Director i Novo Nordisk, har påtaget sig rollen som mentor i VELKOMMEN HJEM – denne gang for veteran Jens Dalby Mortensen. Forløbet mellem de to har været intenst, nærværende og effektivt – og resulterede i et drømmejob til Jens som Scrum Master hos Sydbank. Tilbage står mentoren med en rigtig god fornemmelse efter forløbet:  Jeg oplever det altid som lærerigt at få lov til at være en del af en anden persons udvikling – men Jens’ glæde og stolthed, da jobbet var landet – det var fandeme fedt.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.