Kanotur med Friluftsudvalget

Veteranstøtten inviterer igen veteraner med på kanotur. Det er muligt at tage sin kæreste eller ægtefælle og børn med på turen. Det er også muligt for veteraner at tage sine forældre med i stedet for – og det er også helt ok bare at tilmelde sig selv.

Tag med på eventyr på Susåen. 4 dage i naturskønne omgivelser med kanopadling, bushcraft, vandleg, bålmad og masser af hygge.

Vi mødes mandag den 1/7 kl 12 på Vangstrup shelterplads (afhentning på Ringsted station muligt) hvorefter vi pakker kanoerne og begiver os afsted på eventyr.

Turen fortsætter af Susåen til Tystrup-Bavelse søerne, hvor vi slår lejr og har hele tirsdagen til forskellige sjove og lærerige aktiviteter, som f.eks. at bygge katamaran med sejl af kanoerne, lære at snitte, bygge en fed lejr og her er også mulighed for at fiske og tage en svømmetur.

Onsdag fortsætter vi over søerne, videre af Susåen mod Næstved og slår lejr på vejen, inden vi Torsdag lander i Næstved.

Det kræver ingen tur eller kano erfaring at deltage på denne tur og vi giver en grundig instruks i at padle kano inden vi begiver os afsted på Susåen.

Information

Sted: Susåen på Sjælland. Startsted Vangstrup shelterplads og slutter i Næstved. Når holdet er sat udsendes en mere detaljeret beskrivelse af ruten med start og slutsted.

Dato: Mandag d. 1. juli – torsdag d. 4. juli (uge 27)
Antal pladser: Maks 16 deltagere.
Transport: Deltagerne er selv ansvarlig for transport til og fra aktiviteten.
Udstyr

Veteranstøtten sørger for alt mad på turen og du skal selv medbringe følgende:

  • Sovepose
  • Liggeunderlag
  • Tarp eller telt
  • Evt. hængekøje
  • Service
  • Drikkedunk
  • Kniv/Økse
  • Udstyr til personlig hygiejne.
  • Mygge spray / net

Tilmelding: Sendes til turleder Thomas Gravesen på mail: tgravesen@gmail.com pårørende anføres med navn og alder. Spørgsmål til turen rettes til turlederen Thomas og det er til samme mailadresse som tilmeldingen.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...