Presseklip for Veteraner, uge 19/2019

Presseklip indsamlet i uge 6. – 12. maj 2019


Pårørende til veteraner vil danne netværk

Kilde: Randers Amtsavis, 8. maj 2019

Pårørende til danskere, der har været sendt i krig, vil ofte tumle med problemer og tanker, som andre ganske enkelt ikke forstår. Derfor har veteran-pårørende nu taget initiativ til at oprette deres egen gruppe. Første møde bliver afholdt torsdag i denne uge hos Randers FC.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Nyhedsbrev fra organisationen Folk & Sikkerhed

Udgivet 7. maj 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.