Videotek

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten er i øjeblikket ved at omlægge sine hjemmesider m.v. til ny server. Samtidig har vi fået adgang til egen server hvor billeder og video fremover vil være oplagt. Links til de enkelte album fungerer ikke i øjeblikket. Du kan få adgang til billedarkivet på dette LINK

Omlægningen forventes tilendebragt april 2021, hvorefter et stort arbejde med at lave direkte links igen står foran døren. Takker for jeres forståelse.

Video lægges op sorteret efter mission og så hold nummer og/eller periode.

Det kan ske at vi ud fra video ikke kan se, hvilket hold og/eller periode indholdet viser, her vil vi gerne at vore læsere hjælper os med at få sorteret indholdet korrekt.

Har du film / video fra din mission, som du mener kan være interessante for andre, så skriv til WEBMASTER, der så vil forsøge at finde en måde at digitalisere på, såfremt indholdet vurderes egnet til det.

Danmarks Veteraner har endvidere fået adgang til en del videomateriale, som vores medlem der har været frivillig formand for og TV fotograf på Kanal Roskilde, en lokal TV station. Indslagene handler om Cypern, flagdagen, og så om to PTSD-ramte veteraner. Videomaterialet findes under Andet