12 veteraner melder klar til VETCAMP på Club LaSanta Sport

I weekenden mødtes 12 veteraner og otte støttepersoner til et Get together arrangement i Frøslevlejren, inden turen går til Lanzarote den 2. december.

Det er andet år i træk, at Veteranstøtten står bag en ugelang Vetcamp på det populære sportsressort på vulkanøen. Programmet vil stå på masser af idræt, sociale events og kammeratskab, og målet er at give veteranerne, der alle har psykiske mén efter en udsendelse, et skub til at komme i gang med at dyrke idræt, som har stor positiv effekt for veteraner med PTSD og andre psykiske efterreaktioner.

imgl9246

Under Get Toghether arrangementet fik deltagere og støttepersoner mulighed for at lære hinanden at kende, ligesom en række praktiske detaljer om rejsen og aktiviteterne var sat programmet. Der blev også tid til et par fælles idræt-aktiviteter under weekendens ophold i Frøslevlejren.

”Jeg har tidligere været særdeles aktiv og løbet adskillige marathonløb. Men de seneste to år har været gået helt i stå. Det kan både ses på min kropsvægt og mit humør. Så jeg håber, at VETCAMP’en kan betyde, at jeg får lysten til idrætten tilbage. Samtidig møder jeg andre veteraner, der slås med de samme problemer, fortæller Jacob, der er kaptajn i forsvaret og PTSD-ramt efter adskillige udsendelser.

”Udsigten til at skulle dyrke idræt i en hel uge til La Santa har skam allerede fået mig op på crosstræneren derhjemme,” tilføjer Jacob med et smil.

Det er primært en stor donation fra KrogagerFonden – som også ejer aktieselskabet der driver Club LaSanta – der har gjort det muligt at gennemføre Vetcamp 2016.

“Du kan læse mere om gennemførelsen af VETCAMP 2016 på denne HJEMMESIDE . Her vil der, i takt med at vi kommer nærmere på gennemførelsen blive lagt nyheder og billeder ud.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...