50 år med værnspræster

I dag fylder værnspræsteembedet 50 år – vi har derfor lavet en række interview med de tre værnsprovster og fået et historisk indblik i de tre værns gejstlige opgaver.
Samtidig har vi talt med de tre værnschefer om deres personlige oplevelser med præster på mission – og om vi også har præster med ud de næste 50 år.

Du kan se det hele på https://www.udsendtafdanmark.dk/vaernspraesternes-50-ars-jubilaeum/

Indtil da pas godt på dig og dine.

På vegne af
Udsendt Af Danmark

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.