Afghanistan_ Radio 24syv søger to – tre medvirkende

Radio24syvs udlandsmagasin, Datolinjen, laver særudsendelse/podcast om ny strategi for Afghanistan. Vi søger i den forbindelse 2 – 3 medvirkende, som har gjort tjeneste i landet.

Baggrund: Trump har annonceret en ”ny” plan for at afslutte USA’s længste krig. Der skal flere styrker til landet, de afghanske sikkerhedsstyrker skal styrkes yderlige, Pakistan skal slå hårdt ned på Taliban og det skal være slut med amerikansk ”nation building”.

I sidste uge interviewede vi forsvarsanalytikere og militæreksperter, nu trænger vi til at høre fra nogen, som har en praktisk, ikke-akademisk erfaringer med krigen.

Vi afsætter derfor 55 min til at gennemgå strategien med tidligere udsendte. Det bliver ikke en debat om for/imod strategien, Danmarks indsats osv. Håbet er, at få gjort krigen tydelig og udfordringerne forståelige – hvilke erfaringer har I f.eks. gjort jer med Taliban.

Hvis vi kan finde 2 – 3 medvirkende, så er håbet at kunne optage udsendelsen i løbet af torsdag eftermiddag på et tidspunkt imellem kl 15 og kl 19.  Vi afstemmer det præcise tidspunkt ind vores gæsters eftermiddag.

Vi bor på Vester Farimagsgade 41 i Købehavn, ved Vesterport Station. Vi foretrækker at få væres gæster i studiet, så det er en fordel, hvis man i forvejen befinder sig i Københavns-området. Vi tilbyder kaffe, en rundvisning på landets hotteste taleradio og hvis det hjælper på logistikken, så kan vi også betale en taxa.

Jeg ved, der er kort varsel, men håber alligevel at der nogen, som kan se det sjove og meningsfulde i at deltage.

Man er velkommen til at ringe eller skrive, hvis man vil høre mere, før man siger endeligt ja.

Jeg håber at høre fra nogen af jer.

De bedste hilsner

Ulrik Aarhus
Vært Datolinjen
Tlf: 41747964
ular@radio24syv.dk

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...