Danmarks største DJ giver gratis corona-koncert for veteraner

DJ-FÆNOMENET MARTIN JENSEN – MED OVER 1,8 MILLIARDER STREAMS PÅ SPOTIFY – GIVER GRATIS LIVE STREAM-KONCERT FOR VETERANER OG MILLIONER AF PUBLIKUM VERDEN OVER PÅ TOPMODERNE KRIGSSKIB

GRATIS KONCERT FREDAG D. 8. MAJ 2020 KL. 19-23 CET
VENUE: FREGATTEN NIELS JUEL
LIVE STREAM VIA TWITCH. LINK: TWITCH.TV/MARTINJENSENTV

DANMARKS STØRSTE DJ MÅLT PÅ ANTAL STREAMS
Under det gængse borgerlige navn Martin Jensen, gemmer der sig intet mindre end et DJ-fænomen med over 1,8 milliarder streams på Spotify. Målt på antal streams er han den største DJ i Danmark og den 45. største i verden.

Med over 2,6 millioner følgere på Facebook, har han længe været kendt på sociale medier som et DJ-fænomen med en trofast dansk og international fanskare, der vokser stream for stream.

LAUNCH AF ‘ME, MYSELF, ONLINE’ I TELIA PARKEN
Over 850.000 så med og live viewers på over 40.000, da Martin Jensen launchede sit nye storslåede online koncertkoncept ‘Me, Myself, Online’ på selve fodboldbanen, omringet af levende ild og lysshow, i Danmarks største stadium – Telia Parken på Østerbro i København – d. 10. april 2020.

Som en del af hans ‘Me, Myself, Online’-koncertturne, spillede Martin Jensen den efterfølgende fredag i en kæmpe hangar mellem to private jets i Billund Lufthavn, hvor han slog sin egen rekord, da 1,2 millioner så med og live viewers peakede med over 43.000.

Som titlen antyder, består hans setup udelukkende af ham, hans DJ-pult og en internetforbindelse, der sender live stream-koncerten ud til hans publikum – millioner af online koncertgængere verden over, der ser og hører med i samme sekund.

FREGATTEN NIELS JUEL SOM VENUE
Andre storslåede venues er planlagt og bliver afsløret inden for de næste par uger som en del af turneen, der ender i Telia Parken, hvor det hele begyndte.

Men den kommende fredag d. 8. maj 2020, indtager Martin Jensen en af Søværnets fregatter, Niels Juel, som har været på flere skarpe missioner gennem tiden. Den ligger til kaj i Korsør, men da vi alle pga. coronakrisen, er nødsaget til fortsat at være sammen hver for sig, er det eneste, der kræves for at være med til koncerten, en skærm og en internetforbindelse.

Og da koncerten er gratis, kan alle være med – høj som lav, ung som gammel.

SAMARBEJDE MED VETERANFONDEN OG FORSVARET
Veteranfonden skulle have afholdt deres festival Engage – med fokus på veteraner, men hvor alle er velkomne – men den er netop, som så mange andre festivaler og koncerter, blevet aflyst pga. corona.

Derfor fik DJ Martin Jensen den idé at fejre alle veteraner verden over med sin koncert.

Formand for Veteranfonden og initiativtager til festivalen Engage Jeppe Michael Jensen udtaler: “Vi er glade for at arbejde sammen med DJ Martin Jensen og kunne invitere vores gæster til en unik musikoplevelse, sammen med folk fra hele verden. Det kunne Forsvaret og forsvarsministeren heldigvis også se en idé i. Ellers er det ikke sådan lige at blive godkendt til at spille på en fregat”, afslører Jeppe Michael Jensen, der glæder sig til at opleve koncerten hjemmefra.

PERSONLIGT FORHOLD TIL SIT PUBLIKUM
Koncerten foregår via Twitch, der er en af verdens største online platform. Her interagerer DJ Martin Jensen med sit publikum under selve koncerten på en hidtil uset måde: Publikum skriver kommentarer og spørgsmål, som han besvarer under koncerten, og der er sjove og spontane tiltag, der alt i alt giver folk ikke blot en følelse af at være der, men at være helt tæt på kunstneren.

Martin Jensen fortæller at han elsker dialogen med sine fans og seere, fordi “han får et personligt forhold til dem og taler direkte til dem”. Han er vant til at holde live koncerter med et levende publikum, men med coronakrisen har han været tvunget til at genopfinde sit format.

“Jeg savner at have et fysisk publikum, men jeg kan godt lide at de skriver og stiller spørgsmål under selve koncerten. De spørger for eksempel hvordan det er at stå alene i Telia Parken – og så svarer jeg, at “det er en smule ensomt”, fortæller Martin Jensen med et smil, der glæder sig over den positive modtagelse.

KONTAKTOPLYSNINGER FOR YDERLIGERE KOMMENTARER OG INFORMATION

MANAGER FOR DJ MARTIN JENSEN
Marc Ogihara
Mail: marc@forevr.gg
Mobil: 5353 6736

PRESSE FOR DJ MARTIN JENSEN
Karina Bergmann
Mail: karina.bergmann@hotmail.com
Mobil: 3112 7044

VETERANFONDEN OG ENGAGE
Christian Overholt
Mail: presse@veteranfonden.dk
Mobil: 2714 5020

FORSVARET, CHEF FOR FREGATTEN
Michael Gerherd Landmark
Mail: 2e-niju-ch@mil.dk
Mobil: 3016 9450

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...