Danmarks største DJ giver gratis corona-koncert for veteraner

DJ-FÆNOMENET MARTIN JENSEN – MED OVER 1,8 MILLIARDER STREAMS PÅ SPOTIFY – GIVER GRATIS LIVE STREAM-KONCERT FOR VETERANER OG MILLIONER AF PUBLIKUM VERDEN OVER PÅ TOPMODERNE KRIGSSKIB

GRATIS KONCERT FREDAG D. 8. MAJ 2020 KL. 19-23 CET
VENUE: FREGATTEN NIELS JUEL
LIVE STREAM VIA TWITCH. LINK: TWITCH.TV/MARTINJENSENTV

DANMARKS STØRSTE DJ MÅLT PÅ ANTAL STREAMS
Under det gængse borgerlige navn Martin Jensen, gemmer der sig intet mindre end et DJ-fænomen med over 1,8 milliarder streams på Spotify. Målt på antal streams er han den største DJ i Danmark og den 45. største i verden.

Med over 2,6 millioner følgere på Facebook, har han længe været kendt på sociale medier som et DJ-fænomen med en trofast dansk og international fanskare, der vokser stream for stream.

LAUNCH AF ‘ME, MYSELF, ONLINE’ I TELIA PARKEN
Over 850.000 så med og live viewers på over 40.000, da Martin Jensen launchede sit nye storslåede online koncertkoncept ‘Me, Myself, Online’ på selve fodboldbanen, omringet af levende ild og lysshow, i Danmarks største stadium – Telia Parken på Østerbro i København – d. 10. april 2020.

Som en del af hans ‘Me, Myself, Online’-koncertturne, spillede Martin Jensen den efterfølgende fredag i en kæmpe hangar mellem to private jets i Billund Lufthavn, hvor han slog sin egen rekord, da 1,2 millioner så med og live viewers peakede med over 43.000.

Som titlen antyder, består hans setup udelukkende af ham, hans DJ-pult og en internetforbindelse, der sender live stream-koncerten ud til hans publikum – millioner af online koncertgængere verden over, der ser og hører med i samme sekund.

FREGATTEN NIELS JUEL SOM VENUE
Andre storslåede venues er planlagt og bliver afsløret inden for de næste par uger som en del af turneen, der ender i Telia Parken, hvor det hele begyndte.

Men den kommende fredag d. 8. maj 2020, indtager Martin Jensen en af Søværnets fregatter, Niels Juel, som har været på flere skarpe missioner gennem tiden. Den ligger til kaj i Korsør, men da vi alle pga. coronakrisen, er nødsaget til fortsat at være sammen hver for sig, er det eneste, der kræves for at være med til koncerten, en skærm og en internetforbindelse.

Og da koncerten er gratis, kan alle være med – høj som lav, ung som gammel.

SAMARBEJDE MED VETERANFONDEN OG FORSVARET
Veteranfonden skulle have afholdt deres festival Engage – med fokus på veteraner, men hvor alle er velkomne – men den er netop, som så mange andre festivaler og koncerter, blevet aflyst pga. corona.

Derfor fik DJ Martin Jensen den idé at fejre alle veteraner verden over med sin koncert.

Formand for Veteranfonden og initiativtager til festivalen Engage Jeppe Michael Jensen udtaler: “Vi er glade for at arbejde sammen med DJ Martin Jensen og kunne invitere vores gæster til en unik musikoplevelse, sammen med folk fra hele verden. Det kunne Forsvaret og forsvarsministeren heldigvis også se en idé i. Ellers er det ikke sådan lige at blive godkendt til at spille på en fregat”, afslører Jeppe Michael Jensen, der glæder sig til at opleve koncerten hjemmefra.

PERSONLIGT FORHOLD TIL SIT PUBLIKUM
Koncerten foregår via Twitch, der er en af verdens største online platform. Her interagerer DJ Martin Jensen med sit publikum under selve koncerten på en hidtil uset måde: Publikum skriver kommentarer og spørgsmål, som han besvarer under koncerten, og der er sjove og spontane tiltag, der alt i alt giver folk ikke blot en følelse af at være der, men at være helt tæt på kunstneren.

Martin Jensen fortæller at han elsker dialogen med sine fans og seere, fordi “han får et personligt forhold til dem og taler direkte til dem”. Han er vant til at holde live koncerter med et levende publikum, men med coronakrisen har han været tvunget til at genopfinde sit format.

“Jeg savner at have et fysisk publikum, men jeg kan godt lide at de skriver og stiller spørgsmål under selve koncerten. De spørger for eksempel hvordan det er at stå alene i Telia Parken – og så svarer jeg, at “det er en smule ensomt”, fortæller Martin Jensen med et smil, der glæder sig over den positive modtagelse.

KONTAKTOPLYSNINGER FOR YDERLIGERE KOMMENTARER OG INFORMATION

MANAGER FOR DJ MARTIN JENSEN
Marc Ogihara
Mail: marc@forevr.gg
Mobil: 5353 6736

PRESSE FOR DJ MARTIN JENSEN
Karina Bergmann
Mail: karina.bergmann@hotmail.com
Mobil: 3112 7044

VETERANFONDEN OG ENGAGE
Christian Overholt
Mail: presse@veteranfonden.dk
Mobil: 2714 5020

FORSVARET, CHEF FOR FREGATTEN
Michael Gerherd Landmark
Mail: 2e-niju-ch@mil.dk
Mobil: 3016 9450

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...