Dansk-tysk familie på søndagstur blev FN-museets gæster nr. 10.000 i 2017

Familien Yessi og Rolf Sørensen med børnene Kasper og Jonis fra Flensborg, brugte deres søndagstur til igen at besøg Frøslevlejren. Det havde dog oftest været en vinterbeskæftigelse, så denne gang skulle museerne besøges for første gang. Det bragte dem ind i FN Museet til en overraskelse og gratis is i dagens anledning.

Rolf Sørensens egen militære erfaringer går via Den kgl. Livgarde tilbage i 1991-92, hvor han var med til at træne og øve de første danske soldater, som blev sendt til Kroatien og Bosnien i 1992.

FN Museet, der har åbent dagligt frem til den 5. november, nyder godt af det dårlige sommervejr og forventer at nå et samlet besøgstal for 2017 på over 17.000 gæster.

 

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.