Deltag i Warrior Week – Denmark 2017 

Foreningen Veteranskytterne inviterer i samarbejde med Forsvaret til Warrior Week Denmark uge 34 2017.

Ideen om Warrior Week kommer fra USA, hvor United Service Organization (USO) afholder det årligt for at anerkende amerikanske veteraner og deres pårørende. For første gang deltog der i juni 2017 danske veteraner.

For at gengælde den amerikanske gæstfrihed har Veteranskytterne inviteret 30 amerikanske veteraner fra US Marine Corps til Danmark. Dette er blevet til Warrior Week Denmark, og du har som veteran mulighed for at deltage i programmet, som fremgår af tilmeldingsportalen.

Det er gratis at deltage; transport, overnatning og forplejning er betalt. Det anbefales, at medbringe praktisk tøj i forhold til vejret. Til fredagens festmiddag er påklædningen uniform M/69, A3, M/72 eller mørkt jakkesæt.

Der er 25 pladser, og tilmelding foregår via følgende hjemmeside www.danishdefence.dk/Warrior-uge-2017 og senest den 1. august 2017. Hvis antallet af tilmeldte overstiger 25, vil der blive trukket lod om pladserne. Lodtrækningen foretages af Veterancentret, og du vil få svar snarest efter den 1. august.

Bemærk at programmet forventes at indeholde støjende og voldsomme aktiviteter, som kan virke stressende. Dette bør indgå i dine overvejelser, inden du tilmelder dig. Bemærk at indkvartering foregår på dobbeltkvarterer eller flermandsstuer.

Programmet starter i København med bustransport til Aalborg. Der vil være mulighed for opsamling undervejs. Programmet slutter i København fredag aften, og deltagerne er selv ansvarlig for hjemtransport.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Veteranskytterne ved Jacob Panton-Kristiansen på +45 5357 0911
Du er også velkommen til at kontakte seniorsergent Jørn Christiansen eller major Lars Højbak fra  Veterancentret på +45 7281 9700.

Aktuelt

Invitation til FN dag i Kastellet

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten inviterer til markering af FN-dagen i Kastellet tirsdag den 24. oktober 2023 - en dag til ære for og anerkendelse af danske veteraner og deres pårørende. I år vil paraden særlig adressere hospitalsskibet M/S ”Jutlandias” hjemkomst...

På motorcykel til Sveriges østlige forpost

Nordic Veteran MC Tour 2023 var arrangeret af det svenske veteranforbund i september og gik til Gotland. Danmarks Veteraners MC Klub var med.  Gotland bærer på en fantastisk historisk arv, og på grund af krigen i Ukraine og spændingerne mellem NATO og Rusland, er øen...

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...