Deltag i Warrior Week – Denmark 2017 

Foreningen Veteranskytterne inviterer i samarbejde med Forsvaret til Warrior Week Denmark uge 34 2017.

Ideen om Warrior Week kommer fra USA, hvor United Service Organization (USO) afholder det årligt for at anerkende amerikanske veteraner og deres pårørende. For første gang deltog der i juni 2017 danske veteraner.

For at gengælde den amerikanske gæstfrihed har Veteranskytterne inviteret 30 amerikanske veteraner fra US Marine Corps til Danmark. Dette er blevet til Warrior Week Denmark, og du har som veteran mulighed for at deltage i programmet, som fremgår af tilmeldingsportalen.

Det er gratis at deltage; transport, overnatning og forplejning er betalt. Det anbefales, at medbringe praktisk tøj i forhold til vejret. Til fredagens festmiddag er påklædningen uniform M/69, A3, M/72 eller mørkt jakkesæt.

Der er 25 pladser, og tilmelding foregår via følgende hjemmeside www.danishdefence.dk/Warrior-uge-2017 og senest den 1. august 2017. Hvis antallet af tilmeldte overstiger 25, vil der blive trukket lod om pladserne. Lodtrækningen foretages af Veterancentret, og du vil få svar snarest efter den 1. august.

Bemærk at programmet forventes at indeholde støjende og voldsomme aktiviteter, som kan virke stressende. Dette bør indgå i dine overvejelser, inden du tilmelder dig. Bemærk at indkvartering foregår på dobbeltkvarterer eller flermandsstuer.

Programmet starter i København med bustransport til Aalborg. Der vil være mulighed for opsamling undervejs. Programmet slutter i København fredag aften, og deltagerne er selv ansvarlig for hjemtransport.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Veteranskytterne ved Jacob Panton-Kristiansen på +45 5357 0911
Du er også velkommen til at kontakte seniorsergent Jørn Christiansen eller major Lars Højbak fra  Veterancentret på +45 7281 9700.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...