Donation af billetter til Opera Hedeland

Kun en billet tilbage!

Igen i år er det lykkedes Danmarks Veteraner at modtage en donation af billetter til forestillingen i Opera Hedeland.

Opera og picnic i smukke omgivelser:

Oplev Verdi´s berømte mesterværk Rigoletto under åben himmel 6. august 2021. En tur i Opera Hedeland er fantastisk oplevelse for dedikerede operafans og et perfekt sted for operajomfruer at prøve kræfter med genren.

Danmarks Veteraner har “kun” billetter til 6. august 2021!

Verdi´s Rigoletto er barsk, rørende og, ikke mindst, fuld af smuk musik. Når Opera Hedeland opfører den under åben himmel, bliver det med fuldt orkester, internationalt kendte stjerner og en scenografi tilpasset det smukke hede landskab. Der bliver i sandhed tale om et storslået drama.

Picnic i det grønne:

Mange gæster vælger at indlede aftenen med en picnic i det grønne. Koncerten er fra kl. 20.00 – 22.30, men området åbner allerede kl. 17.00. Maden kan nydes på tæpper i det idylliske område eller ved borde og bænke nær det fine amfiteater.
Mad kan forudbestilles via Meyers Køkken, mens vin, vand, kaffe og the kan købes på stedet. Du kan også medbringe egen mad og drikke.
Nemt og komfortabelt:

  • En tur i Opera Hedeland er ikke strabadserende. Tværtimod er det komfortabel luksus i det fri
  • Selvom det ligger midt i naturen, er det let at komme til
  • Der kører shuttlebus fra DGI-byen i København til og fra alle forestillinger
  • Der kører gratis busser fra Høje Taastrup St.
  • Der er gode parkeringsmuligheder
  • Alle pladser har god lyd og godt udsyn
  • Stolene er nye og lækre, så komforten er i top under forestillingen

Se mere om forestillingen og alt det praktiske på www.operahedeland.dk

Billetterne vil blive blive fordelt, efter princippet først til mølle, så det drejer sig om at være klar ved tasterne lørdag d. 10. juli 2021 klokken 08.00, hvor der vil blive tilføjet en tilmeldingsformular nederst på denne side.

Når antallet af tilmeldinger svarer til antallet af donerede billetter, vil tilmelding blive lukket. Vi laver dog en mindre overbooking, såfremt der skulle være afmeldinger. Billetterne vil blive sendt pr. mail senest 19. juli 2021. Hvis du er en af dem som tilmeldte sig sidst, så vil du også få besked senest 19. juli 2021 om at du står på venteliste til evt. afbudsbilletter.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...