Donation af billetter til Opera Hedeland

Kun en billet tilbage!

Igen i år er det lykkedes Danmarks Veteraner at modtage en donation af billetter til forestillingen i Opera Hedeland.

Opera og picnic i smukke omgivelser:

Oplev Verdi´s berømte mesterværk Rigoletto under åben himmel 6. august 2021. En tur i Opera Hedeland er fantastisk oplevelse for dedikerede operafans og et perfekt sted for operajomfruer at prøve kræfter med genren.

Danmarks Veteraner har “kun” billetter til 6. august 2021!

Verdi´s Rigoletto er barsk, rørende og, ikke mindst, fuld af smuk musik. Når Opera Hedeland opfører den under åben himmel, bliver det med fuldt orkester, internationalt kendte stjerner og en scenografi tilpasset det smukke hede landskab. Der bliver i sandhed tale om et storslået drama.

Picnic i det grønne:

Mange gæster vælger at indlede aftenen med en picnic i det grønne. Koncerten er fra kl. 20.00 – 22.30, men området åbner allerede kl. 17.00. Maden kan nydes på tæpper i det idylliske område eller ved borde og bænke nær det fine amfiteater.
Mad kan forudbestilles via Meyers Køkken, mens vin, vand, kaffe og the kan købes på stedet. Du kan også medbringe egen mad og drikke.
Nemt og komfortabelt:

  • En tur i Opera Hedeland er ikke strabadserende. Tværtimod er det komfortabel luksus i det fri
  • Selvom det ligger midt i naturen, er det let at komme til
  • Der kører shuttlebus fra DGI-byen i København til og fra alle forestillinger
  • Der kører gratis busser fra Høje Taastrup St.
  • Der er gode parkeringsmuligheder
  • Alle pladser har god lyd og godt udsyn
  • Stolene er nye og lækre, så komforten er i top under forestillingen

Se mere om forestillingen og alt det praktiske på www.operahedeland.dk

Billetterne vil blive blive fordelt, efter princippet først til mølle, så det drejer sig om at være klar ved tasterne lørdag d. 10. juli 2021 klokken 08.00, hvor der vil blive tilføjet en tilmeldingsformular nederst på denne side.

Når antallet af tilmeldinger svarer til antallet af donerede billetter, vil tilmelding blive lukket. Vi laver dog en mindre overbooking, såfremt der skulle være afmeldinger. Billetterne vil blive sendt pr. mail senest 19. juli 2021. Hvis du er en af dem som tilmeldte sig sidst, så vil du også få besked senest 19. juli 2021 om at du står på venteliste til evt. afbudsbilletter.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...