E-health virksomheden DrugStars, som driver app´en af samme navn, er gået konkurs!

Via MEDWATCH, et medicinsk medie under Politikens Forlag, er vi i Danmarks Veteraner blevet opmærksom på, at DrugStars er gået konkurs 11. oktober 2021.  Mange patientforeninger og Danmarks Veteraner er ærgerlige over konkursen og at Danmarks Veteraner nu må vinke farvel til et ganske pænt årligt kontant beløb.
E-health selskabet DrugStars, der driver App´en af samme navn, som kan hjælpe os alle med at tage vor medicin rettidigt, og i de rette doser, har hjulpet rigtig mange i deres daglige medicinforbrug.  Endvidere har man gennem frivillige spørgeundersøgelser til brugerne om deres specifikke medicinforbrug givet brugerne en større  indsigt i deres medicinforbrug og virkningen af den.
Samtidig som app´en har hjulpet os medicinforbrugere til at huske at tage vores medicin rettidigt, har vi kunnet “donere stjerner” til 75 patientforeninger og andre foreninger heriblandt Danmarks Veteraner.  I 2020 modtog Danmarks Veteraner således den første donation fra DrugStars på 5.500,- kr.  Her i slutningen af november måned 2021 har Danmarks Veteraner modtaget ca. 500.000 Drugstars “stjerner” – stjerner, som kunne omveksles til penge, som vi desværre ikke får.
Husk, at app´en fortsat kan anvendes til at hjælpe dig med at tage din medicin rettidigt morgen, middag og aften!
En STOR tak skal lyde til alle jer, der igennem året dagligt har doneret DrugStars stjerner til Danmarks Veteraner – det har været imponerende at følge mængden af donerede stjerner fra dag til dag – derfor er konkursen så meget mere beklagelig!

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om DrugStars, kan du anvende dette link https://dpo.bechbruun.com/drugstars/

Hvis du ønsker at få slettet alle dine data fra DrugStars app´en, skal du anvende dette link https://www.drugstars.com/data-subject-erasure-request-form/

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.