Vestjyllands Højskole har lavet et gratis tredages højskolekursus for veteraner den 2. til 4. september.

Om kurset: Vi anvender naturen, smedning, mad over bål, bueskydning, shelters og andre elementer, der kan vække genkendelse hos veteraner, til at danne rammer om en introduktion til bl.a. mindfulness og yoga. Der vil samtidig være oplæg og samtaler om livet som veteran begge aftner.

Vi overnatter i shelter og laver mad i det fri på Vestjyllands Højskole. Vi tager de nødvendige forholdsregler i forbindelse med Corona.

David CP, der er tidligere radiovært på programmet jagttegn på radio 24/7 og ellers arbejder som natur og jagtformidler er primær underviser på kurset.

Derfor er det gratis: Danmarks højskoler har allerede hjulpet mange veteraner, men vi vil gerne give et særligt tilbud til nogle af dem, der måske er lidt langt fra at kunne se sig selv på en højskole. Vi er så heldige, at Folkeoplysnings Forbundet har støttet os økonomisk, og vi kan derfor tilbyde kurset gratis.

Der er 15 pladser på kurset. Men hvis kurset bliver taget godt imod, vil vi naturligvis arbejde på at gentage det.
Læs mere om kurset på denne adresse https://www.vestjyllandshojskole.dk/veteran

 

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.