Foreningen har fået råderet over en ny sang “One For The Fallen”

En veteran, Chris Angel Walker, har sendt en besked til Danmarks Veteraner og et link til Youtube med en melodi. Læs mere nedenfor:

Hej, Jeg er officer, Irak veteran (Hold 6) og gammel FN observatør (UNMEE).
Jeg er nu fuldtidsmusiker i Berlin og spiller i et band der hedder Substero.

Da jeg kom hjem fra missionerne for nogle år tilbage, skrev jeg en sang som jeg kun har spillet få gange. Jeg tænkte for nyligt, at det kunne være interessant at grave den gamle sang op, og indspille den på klaver.

På trods af at bandet normalt spiller Rock, har jeg valgt at spille selv på flygel i akustisk form på denne her.

Sangen er til minde for dem som aldrig kom hjem.
I er velkommen til at bruge den som I har lyst, hvis det skulle være af interesse.

https://www.youtube.com/watch?v=G7qxPIYAtRw

 

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.