Fornem gave til Danmarks Veteraner

Igen i år har Opera Hedeland sponsoreret 100 fribilletter til Danmarks Veteraner. Billetterne er til selve premieren på forestillingen 9. august. I år opføres den kendte opera Carmen af Bizet, så der var rift om billetterne, da de blev lagt ud på hjemmesiden. På mindre en 24 timer var billetterne revet væk.

 

Teater Hedeland´s opsætning af Georges Bizet “CARMEN” 2007

Danmarks Veteraner er meget glad for billetterne, og det er efterhånden blevet en tradition, at vi modtager denne store gave.

Hvis du er interesseret i at læse mere om Opera Hedeland og årets forestilling, så gå ind på Opera Hedelands hjemmeside www.operahedeland.dk. Her er det også muligt at købe billetter til operaen. Billetsalget skulle efter sigende gå strygende, så det er om at skynde sig, hvis du gerne vil se forestillingen og opleve en opera i flotte omgivelser.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.