Gæst nr. 10.000 i FN Museet

Familien Bennedikte og Martin Bækmand, med børnene Jonas på 11 år og Mikala på 14 år, blev FN Museets gæster nr. 10.000 i 2016.

Den 24. juli – i 27 grades varme – dumpede familien Bækmand fra Frederikssund ind i et svalt FN Museet, som dagens sidste gæster, uvidende om at netop de blev museets gæster nr. 10.000 i denne 24. sæson for FN Museet.

Bennedikte og Martin Bækmand sammen med børnene Jonas og Milkala, samt ugens kustode Vagner Sørensen, i FN Museets indgangsparti.

Bennedikte og Martin Bækmand sammen med børnene Jonas og Milkala, samt ugens kustode Vagner Sørensen, i FN Museets indgangsparti.

De var på familieferie i det sønderjyske og havde valgt netop denne søndag til et besøg i Frøslevlejren. Efter en hyggelig rundtur til lejrens øvrige museer, blev FN Museet dagens sidste oplevelse i lejren.

Familien havde bekendte der havde været i FN-tjeneste, hvorfor museet da lige skulle med på oplevelseskalenderen. At det så skulle ende med et fotografi og tilbud om gratis is, vand og souvenirs, havde de ikke regnet med. Efter rundturen i museet valgte en meget beskeden familie Bækmand, at modtage hver en af FN Museets mønt.

Selvom årets gæst nr. 10.000 i år ligger en uge senere end i 2015, er det fortsat FN Museets målsætning at nå op på over 20.000 gæster i denne sæson.

FN Museet har åbent hver dag indtil den 13. november fra kl. 09.00 – 17.00.

 

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...