Gæst nr. 10.000 i FN Museet

Familien Bennedikte og Martin Bækmand, med børnene Jonas på 11 år og Mikala på 14 år, blev FN Museets gæster nr. 10.000 i 2016.

Den 24. juli – i 27 grades varme – dumpede familien Bækmand fra Frederikssund ind i et svalt FN Museet, som dagens sidste gæster, uvidende om at netop de blev museets gæster nr. 10.000 i denne 24. sæson for FN Museet.

Bennedikte og Martin Bækmand sammen med børnene Jonas og Milkala, samt ugens kustode Vagner Sørensen, i FN Museets indgangsparti.

Bennedikte og Martin Bækmand sammen med børnene Jonas og Milkala, samt ugens kustode Vagner Sørensen, i FN Museets indgangsparti.

De var på familieferie i det sønderjyske og havde valgt netop denne søndag til et besøg i Frøslevlejren. Efter en hyggelig rundtur til lejrens øvrige museer, blev FN Museet dagens sidste oplevelse i lejren.

Familien havde bekendte der havde været i FN-tjeneste, hvorfor museet da lige skulle med på oplevelseskalenderen. At det så skulle ende med et fotografi og tilbud om gratis is, vand og souvenirs, havde de ikke regnet med. Efter rundturen i museet valgte en meget beskeden familie Bækmand, at modtage hver en af FN Museets mønt.

Selvom årets gæst nr. 10.000 i år ligger en uge senere end i 2015, er det fortsat FN Museets målsætning at nå op på over 20.000 gæster i denne sæson.

FN Museet har åbent hver dag indtil den 13. november fra kl. 09.00 – 17.00.

 

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...