Gæst nr. 10.000 i FN Museet

Familien Bennedikte og Martin Bækmand, med børnene Jonas på 11 år og Mikala på 14 år, blev FN Museets gæster nr. 10.000 i 2016.

Den 24. juli – i 27 grades varme – dumpede familien Bækmand fra Frederikssund ind i et svalt FN Museet, som dagens sidste gæster, uvidende om at netop de blev museets gæster nr. 10.000 i denne 24. sæson for FN Museet.

Bennedikte og Martin Bækmand sammen med børnene Jonas og Milkala, samt ugens kustode Vagner Sørensen, i FN Museets indgangsparti.

Bennedikte og Martin Bækmand sammen med børnene Jonas og Milkala, samt ugens kustode Vagner Sørensen, i FN Museets indgangsparti.

De var på familieferie i det sønderjyske og havde valgt netop denne søndag til et besøg i Frøslevlejren. Efter en hyggelig rundtur til lejrens øvrige museer, blev FN Museet dagens sidste oplevelse i lejren.

Familien havde bekendte der havde været i FN-tjeneste, hvorfor museet da lige skulle med på oplevelseskalenderen. At det så skulle ende med et fotografi og tilbud om gratis is, vand og souvenirs, havde de ikke regnet med. Efter rundturen i museet valgte en meget beskeden familie Bækmand, at modtage hver en af FN Museets mønt.

Selvom årets gæst nr. 10.000 i år ligger en uge senere end i 2015, er det fortsat FN Museets målsætning at nå op på over 20.000 gæster i denne sæson.

FN Museet har åbent hver dag indtil den 13. november fra kl. 09.00 – 17.00.

 

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...