Gæst nr. 10.000 i FN Museet

Familien Bennedikte og Martin Bækmand, med børnene Jonas på 11 år og Mikala på 14 år, blev FN Museets gæster nr. 10.000 i 2016.

Den 24. juli – i 27 grades varme – dumpede familien Bækmand fra Frederikssund ind i et svalt FN Museet, som dagens sidste gæster, uvidende om at netop de blev museets gæster nr. 10.000 i denne 24. sæson for FN Museet.

Bennedikte og Martin Bækmand sammen med børnene Jonas og Milkala, samt ugens kustode Vagner Sørensen, i FN Museets indgangsparti.

Bennedikte og Martin Bækmand sammen med børnene Jonas og Milkala, samt ugens kustode Vagner Sørensen, i FN Museets indgangsparti.

De var på familieferie i det sønderjyske og havde valgt netop denne søndag til et besøg i Frøslevlejren. Efter en hyggelig rundtur til lejrens øvrige museer, blev FN Museet dagens sidste oplevelse i lejren.

Familien havde bekendte der havde været i FN-tjeneste, hvorfor museet da lige skulle med på oplevelseskalenderen. At det så skulle ende med et fotografi og tilbud om gratis is, vand og souvenirs, havde de ikke regnet med. Efter rundturen i museet valgte en meget beskeden familie Bækmand, at modtage hver en af FN Museets mønt.

Selvom årets gæst nr. 10.000 i år ligger en uge senere end i 2015, er det fortsat FN Museets målsætning at nå op på over 20.000 gæster i denne sæson.

FN Museet har åbent hver dag indtil den 13. november fra kl. 09.00 – 17.00.

 

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...