Gæst nr. 20.000 i FN Museet

Familien Mette og Peter Sund, med børnene Linus og Isabella, blev FN Museets gæster nr. 20.000 i 2020.

På en dejlig dag her i efterårsferien dumpede familien Sund fra Brønderslev ind som gæster nummer 20.000 i sæsonen. Som en beskeden markering af begivenheden, blev der budt på gratis is og et høfligt Tak for besøget – som i øvrigt havde været en god oplevelse for dem.

Det er i øvrigt kun anden gang at FN Museet opnår et årligt besøgstal på over 20.000 gæster. Sidste gang var i sæsonen 2015 med 20.145 gæster. De seneste fem år har museet været besøgt af gennemsnitligt 17.000 gæster årligt.

Årets besøgstal – der bliver de bedste i FN Museet 28-årige historie – skal endda ses i lyset af at museet har været ”tvangslukket” de første ni en halv uge af sæsonens 34 åbningsuger. Både tvangslukningen og besøgsrekorden skal ses i lyset af Corona pandemien og danskernes manglende rejsemuligheder.

Allerede her i weekenden har vi sat total besøgsrekord og forventer i år omkring 22.000 gæster.

FN Museet har åbent hver dag indtil den 1. november fra kl. 09.00 – 17.00.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.