Gardermarch 2022

Nu åbner tilmeldingen til Gardermarch, og vi glæder os til igen at se marchglade deltagere til en fantastisk dag i Høvelte 25. september 2022.

Tilmeldingen er åben på gardermarch.dk

Er du klar til at gå hele vejen for den gode sag?
Gardermarch gennemføres som støtte til danske veteraner via Den Kongelige Livgardes Fond.

Genganger-rabat ved hurtig tilmelding
Ved tilmelding inden 31. marts kan du spare 10% pr. voksen deltager, når du benytter rabatkoden GARDER2022. Normalprisen for deltagelse er 165 kr. for voksne og 85 kr for børn (på 8 km ruten). du må i øvrigt gerne bruge rabatkoden til også at tilmelde nye deltagere.

Foreløbig tidsplan
06.45-08.00 Indskrivning og udlevering af kontrolkort
08.15-08.30 Marchparade og samlet afmarch
08.30-16.00 March (varighed afhængig af rute)
16.00-16.30 Kasernen lukker

Mulighed for tilkøb
Ved tilmeldingen er der mulighed for at tilkøbe: Gardermarch T-shirt (150 kr).

Direkte til tilmelding

Startgrupper
Sidste år havde vi gode erfaringer med at opdele deltagerne i startgrupper. Det gav bl.a. en bedre fordeling i startområdet, så det fortsætter vi med. vi åbner løbende for nye startgrupper. Husk at vælge den samme startgruppe som dem du gerne vil følges med.

Foreningen Gardermarch
Gardermarch arrangeres af foreningen Gardermarch, der har til formål at støtte Livgardens veteranarbejde gennem Den Kongelige Livgardes Fond. Foreningen er stiftet som en selvstændig forening af De Danske Garderforeninger og Gardernetværk, og Gardermarch gennemføres i tæt samarbejde med Den Kongelige Livgarde.

Vi glæder os til at se jer alle til endnu en fantastisk hyggelig marchdag i selskab med soldaterne fra Den Kongelige Livgarde.

Direkte til tilmelding

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...