Gardermarch 2022

Nu åbner tilmeldingen til Gardermarch, og vi glæder os til igen at se marchglade deltagere til en fantastisk dag i Høvelte 25. september 2022.

Tilmeldingen er åben på gardermarch.dk

Er du klar til at gå hele vejen for den gode sag?
Gardermarch gennemføres som støtte til danske veteraner via Den Kongelige Livgardes Fond.

Genganger-rabat ved hurtig tilmelding
Ved tilmelding inden 31. marts kan du spare 10% pr. voksen deltager, når du benytter rabatkoden GARDER2022. Normalprisen for deltagelse er 165 kr. for voksne og 85 kr for børn (på 8 km ruten). du må i øvrigt gerne bruge rabatkoden til også at tilmelde nye deltagere.

Foreløbig tidsplan
06.45-08.00 Indskrivning og udlevering af kontrolkort
08.15-08.30 Marchparade og samlet afmarch
08.30-16.00 March (varighed afhængig af rute)
16.00-16.30 Kasernen lukker

Mulighed for tilkøb
Ved tilmeldingen er der mulighed for at tilkøbe: Gardermarch T-shirt (150 kr).

Direkte til tilmelding

Startgrupper
Sidste år havde vi gode erfaringer med at opdele deltagerne i startgrupper. Det gav bl.a. en bedre fordeling i startområdet, så det fortsætter vi med. vi åbner løbende for nye startgrupper. Husk at vælge den samme startgruppe som dem du gerne vil følges med.

Foreningen Gardermarch
Gardermarch arrangeres af foreningen Gardermarch, der har til formål at støtte Livgardens veteranarbejde gennem Den Kongelige Livgardes Fond. Foreningen er stiftet som en selvstændig forening af De Danske Garderforeninger og Gardernetværk, og Gardermarch gennemføres i tæt samarbejde med Den Kongelige Livgarde.

Vi glæder os til at se jer alle til endnu en fantastisk hyggelig marchdag i selskab med soldaterne fra Den Kongelige Livgarde.

Direkte til tilmelding

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.