Gode tilbud til dig der er Veteran

Du har som veteran adgang til de samme rabatordninger, som personel tjenestegørende i Forsvaret har gennem LogBuy. Herudover tilbyder privatpersoner og firmaer rabatter gennem Danmarks Veteraners HJEMMESIDE.

LogBuy

Gennem LogBuy får du adgang til en et stort udvalg af rabatter som du kan gøre brug af, hvis du tilmelder dig ordningen. LogBuy udsender nyhedsmails månedlig, hvor du bliver gjort opmærksom på særligt gode tilbud. I nyhedsbrevet for januar kan du bl.a. læse at der gives:

  • 20 % rabat på designerlamper
  • 20 % rabat på kunstige stearinlys
  • 10 % rabat på cykler
  • 40 % rabat på sportstøj
  • Op til 30 % rabat på weekendophold og hoteller
  • 20 % rabat på skiudstyr
  • 12 % rabat på dametøj

En forudsætning for at kunne bruge disse tilbud er, at du er medlem af ordningen. Du kan læse mere om LogBuy samt tilmelde dig ordningen på ved at klikke på LogBuy. Det tager fem minutter, og så får du adgang til rabatterne.

Danmarks Veteraners hjemmeside

Udover rabattilbud fra LogBuy, så bliver Danmarks Veteraner og Veteranstøtten jævnligt kontaktet af firmaer og enkeltpersoner, der gerne vil støtte veteraner og deres pårørende ved at give rabatter, på de varer eller serviceydelser de sælger. Danmarks Veteraner og Veteranstøtten har valgt at viderebringe disse tilbud på Danmarks Veteraners hjemmeside, således at du kan bruge tilbuddene. Danmarks Veteraner og Veteranstøtten har ingen økonomisk gevinst ved at viderebringe tilbuddene, hvorfor vi heller ikke på nogen måde vil/kan gøres ansvarlig for eventuelle tvister, der opstår ved brug af tilbuddene. Du kan finde oversigt over firmaer ved at besøge vores hjemmeside under RABATTER.

Veterankort

For at få adgang til rabatter på Danmarks Veteraners hjemmeside skal du have et Veterankort. Hvis du ikke har det, så kan du få et, ved at ansøge hos VETERANCENTERET.

Andre muligheder for at få rabat

Danmarks Veteraner vil samtidig gøre opmærksom på, at Veteranalliancen også har tilbud om rabatter på deres HJEMMESIDE under fanen: Anerkendelse.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...