Gode tilbud til dig der er Veteran

Du har som veteran adgang til de samme rabatordninger, som personel tjenestegørende i Forsvaret har gennem LogBuy. Herudover tilbyder privatpersoner og firmaer rabatter gennem Danmarks Veteraners HJEMMESIDE.

LogBuy

Gennem LogBuy får du adgang til en et stort udvalg af rabatter som du kan gøre brug af, hvis du tilmelder dig ordningen. LogBuy udsender nyhedsmails månedlig, hvor du bliver gjort opmærksom på særligt gode tilbud. I nyhedsbrevet for januar kan du bl.a. læse at der gives:

  • 20 % rabat på designerlamper
  • 20 % rabat på kunstige stearinlys
  • 10 % rabat på cykler
  • 40 % rabat på sportstøj
  • Op til 30 % rabat på weekendophold og hoteller
  • 20 % rabat på skiudstyr
  • 12 % rabat på dametøj

En forudsætning for at kunne bruge disse tilbud er, at du er medlem af ordningen. Du kan læse mere om LogBuy samt tilmelde dig ordningen på ved at klikke på LogBuy. Det tager fem minutter, og så får du adgang til rabatterne.

Danmarks Veteraners hjemmeside

Udover rabattilbud fra LogBuy, så bliver Danmarks Veteraner og Veteranstøtten jævnligt kontaktet af firmaer og enkeltpersoner, der gerne vil støtte veteraner og deres pårørende ved at give rabatter, på de varer eller serviceydelser de sælger. Danmarks Veteraner og Veteranstøtten har valgt at viderebringe disse tilbud på Danmarks Veteraners hjemmeside, således at du kan bruge tilbuddene. Danmarks Veteraner og Veteranstøtten har ingen økonomisk gevinst ved at viderebringe tilbuddene, hvorfor vi heller ikke på nogen måde vil/kan gøres ansvarlig for eventuelle tvister, der opstår ved brug af tilbuddene. Du kan finde oversigt over firmaer ved at besøge vores hjemmeside under RABATTER.

Veterankort

For at få adgang til rabatter på Danmarks Veteraners hjemmeside skal du have et Veterankort. Hvis du ikke har det, så kan du få et, ved at ansøge hos VETERANCENTERET.

Andre muligheder for at få rabat

Danmarks Veteraner vil samtidig gøre opmærksom på, at Veteranalliancen også har tilbud om rabatter på deres HJEMMESIDE under fanen: Anerkendelse.

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...