Gratis grillarrangement i Kastellet i anledning af Flagdagen 5. september

Danmarks Veteraner har modtaget nedenstående invitation fra kommandanten i Kastellet.

Kære Veteraner og pårørende.

I forbindelse med flagdagen d. 5. september, vil det glæde Kommandanten i Kastellet, at byde de Veteraner og pårørende, der ikke skal deltage i gudstjenesten i Holmens Kirke, på grillpølser og brød umiddelbart efter kranselægningen kl.13.30.

Arrangementet gennemføres i tilknytning til Bunkeren i Kastellet. Danmarks Veteraner holder bunkeren åben med mulighed for køb af øl, vand og kaffe til rimelige priser.

Arrangementet forventes at vare til ca. kl. 15.30, hvorefter der vil være mulighed for at begive sig til paraden på Thorvaldsens Plads, som starter kl. 16.00.

Kastellet håber på god opbakning til arrangementet og vi glæder os til, at byde Jer alle velkommen til et par hyggelige timers samvær.

Tak til Danmarks Veteraner for støtte til arrangementet.

 

Med venlig hilsen

Allan Bo Petersen major

Kommandant i Kastellet

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.