H. K. H. Prins Joachim besøger FN Museet i Frøslevlejren

Når FN-Museet i Frøslevlejren, den 2. maj 2017, fejrer 25-års jubilæum som verdens første FN Museum, bliver det med Hans Kongelige Højhed Prins Joachim som Æresgæst og hovedtaler.

Da FN Muset åbnede den 2. maj 1992, var det netop H.K.H. Prins Joachim der åbnede museet og indviede FN-Museets fane, derfor er det med ekstra stor glæde at vi modtog beskeden og tilsagnet om at Hans Kongelige Højhed igen vil besøge FN Museet.

H.K.H. Prins Joachim forventes at ankomme til Frøslevlejren omkring middagstid, og efter en rundvisning i FN-Museet, vil H.K.H. Prins Joachim være æresgæst og hovedtaler ved den efterfølgende reception for indbudte.

Jubilæumsdagen tirsdag den 2. maj vil blive en festdag for hele Frøslevlejren, idet FN-Museet har fået tilladelse til at etablere en Event-Dag, med mange særudstillinger og masser af god musik. Lejrens øvrige museer har lovet at deltage i Event-Dagen, så de forventede mange gæster vil virkelig kunne få en oplevelsesrig dag ud af det.

FN-Museet fortæller historien om Danmarks Internationale Indsats fra 1948 og helt op til i dag. Mere end de 65 forskellige missioner som Danmarks har deltaget i indtil nu.

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...