H.K.H. Prins Joachim fylder 50 år

Danmarks Veteraners protektor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim kunne i går aftes fejre sin 50-års fødselsdag, med et stort selskab på Amalienborg.

Som en overraskelse for fødselaren, havde Danmarks Veteraner fået tilladelse til opstille en faneborg, som en hilsen til vores protektor i dagens anledning.

20 faner var der blevet plads til, hvoraf hovedparten var fra Danmarks Veteraners mange lokalforeninger – så langt væk fra som Nordvest i Holstebro og Kronjylland i Randers – men også fra Danmarks Marineforening, Danske Soldaterforeningers Landsråd, Garderforeningen, Gardehusarforeningen, Danmarkssamfundet m. fl. var repræsenteret.

Sammen med de mange fremmødte glade borgere var faneborgen et flot skue i den nedgående røde aftensol. De mange røde Dannebrogsfaner var en smuk kontrast til de mange FN-blå baretter.

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.