Hærens Officersskole´s kadetter og Veteranstøtten præsenterer HÆRLØBET 2017

Igen i år har du og nærmeste pårørende (ægtefælle/kæreste/børn) chancen for en fantastisk oplevelse i midten af København. 08 Juni 2017 arrangerer Hærens Officersskole igen Hærløbet. Arrangørerne byder alle velkommende til at deltage i dette arrangement, hvor alt overskuddet går til veteransagen. Dette er samtidigt også en måde at støtte og anerkende vores veteraner og pårørende. Det er kadetterne på Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot der planlægger dette fantastiske arrangement, der i øvrigt gennemføres i samarbejde med Veteranstøtten. Veteranstøtten har 50 pladser og der er rift om dem. Når vi har fyldt pladserne lukkes for tilmeldinger. Du får en Veteranstøtte t-shirt du skal løbe i, goodiebags med Hærløbs t-shirt og efter løbet vil der være forplejning som er med i arrangementet.

Arrangementet finder sted på Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot Torsdag d. 08 juni og man kan løbe 5 eller 10 km.

Løbet starter kl. 1800, men du bedes være klar på Frederiksberg Slot kl. 1630 (gerne lidt før) til udlevering af goodiebags, t-shirt, fotosession og lign.

Du skal selv sørge for (og betale) transport L. Veteranstøtten betaler tilmeldingsgebyret J.

Tilmelding via Veteranstøttens hjemmeside, Kan kun ske her med seneste tilmelding fredag d. 19 maj  2017 kl. 0900. Husk at udfylde alle felter.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.