Hærløbet 2018

Kommer du og hjælper?

Hærløbets forening, som primært er nuværende kadetter på Hærens Officersskole, har vi fra Danmarks Veteraner igen i år lovet at hjælpe med Hærløbet. Der forventes mere end 1.000 løbere, der skal gennemføre en 5 eller 10 km. løbetur.

Som hjælper får du mulighed for at deltage i rundvisning på Frederiksberg Slot. Rundvisningen starter kl. 14:00, hvorefter der er en forfriskning, forinden der kl. 16:00 er instruktion om dagens opgaver.

Der er opgaver i garderoben, til vejvisning ude på løberuten, udlevering af masser af vand og forfriskninger.

Vi skal bruge 25 hjælpere M/K, og alle kan være med.

Tilmelding

Skriv til Danmarks Veteraners koordinator Dan Berthelin på  dpb001@hotmail.com eller ring på 5043 2885 med opgivelse af navn, telefonnummer og mailadresse.

Endvidere skal du oplyse, om du ønsker at deltage i rundvisning kl. 14:00 eller først ankommer kl. 16:00 til instruktion.

Hvis du tidligere har deltaget, vil det være ønskeligt, at du oplyser, hvilken opgave du udførte.

Først til mølle princippet gælder.

Tilmeldingsfrist torsdag den 7. juni 2018 kl. 18:00.

Der er ikke mulighed for parkering i Slotsgården på dagen.

Er du i tvivl, om det er noget for dig at hjælpe, så spørg nogle af hjælperne fra tidligere år.

Efter deltagelse har hjælpere tidlige kommenteret: ”Det er en stor og positiv oplevelse at møde alle disse friske unge mennesker, og de er så glade og taknemmelige for hjælpen, at man kan blive helt høj af det”.

Vi ses på ”SLOTTET”………..

 

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...