Hærvejs- og Nijmegenmarchen 2018

Her er et tilbud du simpelt hen ikke kan sige nej til!

Veteranstøtten deltager også i 2018 med hold til både Hærvejs- og Nijmegenmarchen

LÆS hurtigt VIDERE:

Igen i 2018 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på Veteranstøtteholdet er kravet, at du har viljen til at kunne og du vil yde 100 % til det sociale samvær under mottoet:

Veteraner støtter Veteraner

så lover Veteranstøtten, at du netop vil få de oplevelser for livet samt at du vil nyde godt af kammeratskabet med andre veteraner samtidig med, at du deltager i Hærvejsmarchen og/eller Nijmegenmarchen, koordineret af Veteranstøtten.

For at læse mere om de to marcher, klik på disse herunder:

Hærvejsmarchen (22. – 24. juni 2018)
Nijmegenmarchen (14. – 21. juli 2018)

 

 

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.