HJÆLP os med at få fat i kr. 100.000 inden 1. oktober 2018.

Vi har en venlig veteran, der gerne vil donere kr. 100.000,00 til Danmarks Veteraner.

Betingelsen er, at vi inden 1. oktober 2018 kan få mindst 100 personer til hver at donere kr. 205,00 til os. Vi vil selvfølgelig gerne modtage denne donation, men har behov for jeres støtte og velvillighed. Hvis vi får jeres donationer og de 100.000 kr., så vil alle pengene blive brugt til at hjælpe veteraner samt til at gennemføre de arrangementer som Danmarks Veteraner gennemfører.

Du kan hjælpe os på to måder:

  • Ved at indbetale kr. 205,00 på vores særlige MobilePay nummer: 10093 og her angive dit personnummer og navn.
  • Eller indbetale kr. 205,00 på vores bankkonto i Danske bank: REG: 9570 Konto: 12527934.
    Alternativt er du meget velkommen til at kontakte Danmarks Veteraners Kasserer, Ole Stokholm på hans mail kasserer@danmarksveteraner.dk  eller på tlf.: +45 2062 6794.

Hvis vi når op på 100 personer der vil støtte, og derved gør, at vi bliver godkendt og fradragsberettiget jf. ligningslovens § 8, så betyder det, at dit bidrag er fradragsberettiget (min. 205 kr. og op til 15.200 kr. pr. år). Vi informerer om vi når op på 100 donationer på vores hjemmeside.

Danmarks Veteraner indberetter alle donationer til SKAT med tilhørende CPR- eller CVR-nummer. Hvis du eller din virksomhed ønsker at benytte Jer af muligheden for at trække donationen fra i skat, skal I oplyse jeres CPR- eller CVR-nummer ved donationen.

Støtter man med en decideret gavebrevsaftale, kan man trække bidrag svarende helt op til 15 procent af din personlige indkomst fra i skat.

Vedrørende medlemskab til respektive lokalforeninger, henvises til landsforeningens HJEMMESIDE.

Vi håber du vil hjælpe os med at få fat i den lovede donation

 

På forhånd tak

 

Niels Hartvig Andersen

landsformand

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...