Holstebro Kommune ansætter veterankoordinator

Arbejdsmarkedsafdelingen i Holstebro Kommune har ansat en veterankoordinator med stor erfaring fra Forsvaret i en nyoprettet stilling.

Alexander Didriksen fra Holstebro bliver kommunens veterankoordinator

Den 1. september 2018 starter Alexander Didriksen som ny veterankoordinator i Arbejdsmarkedsafdelingen i Holstebro Kommune. En beslutning, der falder i god tråd med Forsvarsforliget tidligere på året, hvor det blev vedtaget, at Dragonkasernen i Holstebro over de kommende år skal udvides.

Den nyoprettede funktion skal styrke koordinationen mellem de eksisterende aktører og indsatser på området. Målet med stillingen er at få kontakt til flere veteraner og bidrage til at sikre en mere helhedsorienteret indsats over for veteraner med særlige behov, så flere udsatte veteraner får den nødvendige hjælp.

Valget af Alexander i stillingen skyldtes særligt, at han med i bagagen har mange års viden og erfaring fra Forsvaret kombineret med en bachelor i Offentlig Administration. Han har derudover mange års ledelseserfaring og har tidligere selv været udsendt af flere omgange. Alt sammen vigtige elementer for at kunne understøtte det opsøgende arbejde i forhold til udsatte, isolerede veteraner og til at rådgive bredt i forhold til arbejdet med veteraner.

– Med Alexander har vi fået en personlig og faglig kapacitet, der kan personificere Holstebro Kommunes engagement i veteranindsatsen, siger arbejdsmarkedschef Søren Landkildehus.

Alexander vil blive den kommunale, koordinerende kontaktperson for veteraner, og han vil indgå i tæt samarbejde med øvrige aktører på området, både internt i kommunen på tværs af forvaltningerne, regionen, Forsvaret og øvrige samarbejdsflader som frivillige, VeteranCafeen og KFUM’s Soldaterhjem.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...