Holstebro Kommune ansætter veterankoordinator

Arbejdsmarkedsafdelingen i Holstebro Kommune har ansat en veterankoordinator med stor erfaring fra Forsvaret i en nyoprettet stilling.

Alexander Didriksen fra Holstebro bliver kommunens veterankoordinator

Den 1. september 2018 starter Alexander Didriksen som ny veterankoordinator i Arbejdsmarkedsafdelingen i Holstebro Kommune. En beslutning, der falder i god tråd med Forsvarsforliget tidligere på året, hvor det blev vedtaget, at Dragonkasernen i Holstebro over de kommende år skal udvides.

Den nyoprettede funktion skal styrke koordinationen mellem de eksisterende aktører og indsatser på området. Målet med stillingen er at få kontakt til flere veteraner og bidrage til at sikre en mere helhedsorienteret indsats over for veteraner med særlige behov, så flere udsatte veteraner får den nødvendige hjælp.

Valget af Alexander i stillingen skyldtes særligt, at han med i bagagen har mange års viden og erfaring fra Forsvaret kombineret med en bachelor i Offentlig Administration. Han har derudover mange års ledelseserfaring og har tidligere selv været udsendt af flere omgange. Alt sammen vigtige elementer for at kunne understøtte det opsøgende arbejde i forhold til udsatte, isolerede veteraner og til at rådgive bredt i forhold til arbejdet med veteraner.

– Med Alexander har vi fået en personlig og faglig kapacitet, der kan personificere Holstebro Kommunes engagement i veteranindsatsen, siger arbejdsmarkedschef Søren Landkildehus.

Alexander vil blive den kommunale, koordinerende kontaktperson for veteraner, og han vil indgå i tæt samarbejde med øvrige aktører på området, både internt i kommunen på tværs af forvaltningerne, regionen, Forsvaret og øvrige samarbejdsflader som frivillige, VeteranCafeen og KFUM’s Soldaterhjem.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...