I anledningen af FN Museets 25 års jubilæum, den 2. maj 2017, udgiver museet allerede nu en flot jubilæumsmønt, der sættes til salg inden jul.

I forbindelse med jubilæet er det planerne at holde en stor reception, der skal markere 25-året for åbning af Verdens første FN Museum, på selve jubilæumsdagen tirsdag den 2. maj 2017.

Jubilæumsmønten er starten til et jubilæumsår, der forventes at kunne øge opmærksomheden på FN Museet. Mønten forventes at kunne leveres fra den 15. december 2016.

Mønten vejer 62 gram og er nummereret fra 001 til 500. På møntens forsider er et flot relief af FN Museets vartegn Gaza observationsposten og på bagsiden er jubilæumsdagen, samt de fem flag som museets formål fortæller om, nemlig FN, NATO, EU, OSCE og naturligvis et Dannebrog. Alle farve er lagt i emalje og mønten leveres i en plastikkapsel.

2016-19-11-14-21-55

FN Museets vil i takt med at vi nærmer os jubilæumsdagen, øge opmærksomheden på jubilæet og dermed skabe flere unikke erindringsgaver, der skal være med til at finansierer jubilæumsåret.

Mønten kan bestilles på FN Museets hjemmeside: salg.fnmuseet.dk.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...